Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Carucioare pentru copilul tau


Autorul: stefan silviu
Subiect: sc Efalia srl
Adaugat la : January 26, 2012   Vizualizari : 562
Rate Autor : Curent : 2.58 /5
Rate Articol : Curent : 2.10 /5Afara ninge, iar derdelusul e plin de copii bucurosi cu sanii. Tu te bucuri ca poti alege la caldura din fata calculatorului caruciorul dorit pentru copilul tau.
Barza v-a poposit in curand in caminul vostru si iti va aduce cadoul mult visat. Acum stii ca trebuie sa te pregatesti cu tot ce e mai bun pentru comoara ta. Iar inceputul este alegerea unui carucior perfect.
Desigur, perfectiunea este relativa si tocmai de aceea lumeacopiilor.com.ro te ajuta sa o definesti pe a ta. Cu o oferta de peste 120 de modele, alegerea caruciorului ideal iti va fi foarte simpla, putand sorta dupa pret, nume produs sau afland care sunt la promotie.
Fotografiile detaliate ale fiecarui carucior pentru copii te vor ajuta sa alegi culoarea dorita, iar descrierea iti ofera toate informatiile despre materialul din care este confectionat, despre producator si despre accesoriile incluse.
Iar calitatea este garantata. Producatorii germani, francezi sau italieni iti pun la dispozitie siguranta totala de care are nevoie copilul tau in plimbarile tot mai dese in aer liber recomandate pe masura ce inainteaza in varsta.
Designul specific iti ofera tie ca parinte usurinta de a-l transporta, iar copilului tau privelistea si confortul necesar de a descoperi, pas cu pas, minunatiile lumii care-l inconjoara.
Si pentru ca tu sa te minunezi la fel ca si copilul tau de ce poate fi intr- un simplu carucior, cautarile tale iti vor oferi placerea descoperirii unor mici bijuterii tehnice incluse: sisteme de leganare automata, corpuri aerodinamice care se pliaza la volumul portbagajului masinii tale sau pentru a fi purtate pur si simplu pe umar, cosulete pentru bancheta din spate a autoturismului, roti gonflabile etc.
Poate ca pretul nu este cel mai important accesoriu cand vine vorba de minunea ta, dar nu este rau sa stii ca lumeacopiilor.com.ro a luat in calcul si acest aspect. Aceste carucioare pornesc spre casa ta incepand cu 129 RON, iar multe dintre modele vin cu transport gratuit!
Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul nostru.


Resurse Web : Carucioare copii

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories