Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Castiga 2 invitatii la conferinta TNB "O zi din viata ta la vremea regelui Carol I"


Autorul: Pirjol Elena
Subiect: Teatrul National Bucuresti , PretScurtari.ro
Adaugat la : October 18, 2011   Vizualizari : 1174
Rate Autor : Curent : 2.71 /5
Rate Articol : Curent : 1.95 /5PretScurtari.ro si Teatrul National Bucuresti va invita la conferința "O zi din viata ta la vremea regelui Carol I" susținută de Adrian Majuru. Conferința va avea loc duminica, 6 noiembrie 2011, ora 11.00, la Sala Amfiteatru a Teatrului Național. Puteți caștiga una dintre cele doua invitații duble oferite de PretScurtari.ro si TNB, accesand pagina concursului (http://bit.ly/conferintaTNB) si răspunzand corect laintrebarea despre durata domniei lui Carol I.

Inițiate cu aproape opt decenii in urmă de Ion Marin Sadoveanu, Conferințele Teatrului Național au revenit pe scena Sălii Atelierincepand din anul 2006 cu prelegerile unor personalități marcante ale culturii romane pe teme dintre cele mai diverse şi incitante. Conferințele sustinute au fostinregistrate, constituind acum o colecție de 32 de DVD-uri menite să păstreze aceste mărturii deințelepciune, cultura şi civilizație. www.tnb.ro.

Ce va asteapta la conferinta "O zi din viaţa ta la vremea regelui Carol I"

"Destinul este locul şi momentulin care te naşti". Unii numesc asta hazard. Să coboramin acest labirint al liberului arbitru şi să ne imaginăm cum ar fi fost o zi din viaţa noastră, cu o sută de aniin urmă,in timpul regelui Carol I. Desigur, aici pot fi multe detalii privind poziţia noastrăin această poveste:inalta societate sau clasa de mijloc; oaspete de onoare sau maestrul de ceremonii. Sugerăm totuşi poziţia unui spectatorintamplător, care se bucură de privilegiul de a trăi o zi alături de o familie acum 100 de ani.


Călătoria va fi acompaniată de muzica violoncelistului Adrian Naidin.

Despre Conferentiar

Adrian Majuru, cercetător la Muzeul Municipiului Bucureşti, este autorul mai mulor cărţi despre Bucureşti, precum Bucureştiul mahalalelor sau periferia ca mod de existenţă (Compania 2003), Bucureşti. Povestea unei geografii umane (Institutul Cultural Roman, 2008) sau Bucureşti. Diurn şi Nocturn (Curtea Veche, 2009) .in sfera preocupărilor sale se află şi zona de underground urban.intre alte titluri publicate, amintim aici selectiv Copilăria la romani (Compania, 2006), Familia Minovici - univers spiritual (Institul Cultural Roman 2007), Destin valahin ilustraţii şi 101 texticuleţe (Paralela 45, 2009).in prezent, coordonează seriile "Antropologia urbană" şi "Biblioteca fantastică" la Editura Oscar Print.

Organizatori

Teatrul Naţional "I.L.Caragiale" Bucureşti este instituţie publică de spectacole, de interes national, obiectivul principal constituindu-l promovarea valorilor cultural-artistice, autohtone şi universale, pe plan naţional şi internaţional. De lainceputurile sale, Teatrul Naţional a fost un mediu cultural unde s-a putut crea o dramaturgie naţională, unde publicul a fost familiarizat cu cele mai noi şi mai interesante scrieri dramatice universale, unde s-a afirmatintaia şcoală de regie romanească şi unde s-au format generaţii de mari actori, de dramă şi de comedie.

PretScurtari.ro este un concept unic pe piata romaneasca, realizat din nevoia unei bune informari intr-un oras mare! Website-ul vine atat in intampinarea agentilor economici, cat si a simplilor utilizatori de internet. PretScurtari.ro are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat vizitatorii sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc. Pentru a profita de toate ofertele inscrise in portal, persoanele fizice trebuie sa isi creeze un cont de abonat si, in premiera in Romania, au optiunea sa aleaga domeniile din care ar dori sa primeasca oferte speciale si zona sau zonele care ii intereseaza. Dintre clientii nostri amintim: Centrul Comercial Vitantis, Mood Spa, Keiko, Orasul Interzis, Estee Lauder, Kids Planet, Premier Palace, Med Center, City Plex, Toyota, Piese de piese, Essenza Club, Genesis, Practic Dent, Couture Travel.

De sase luni de zile lansam saptamanal intre doua si trei concursuri prin care dorim sa-i rasplatim pe membrii dedicati ai comunitatii. Printre partenerii nostri pentru concursuri se numara brand-uri cunoscute ca AVON, Narman, MTR Press, Sis Travel, Scolar As, El Comandante, Biogenis si multi altii.

Organizarea concursului pentru conferinta "O zi din viaţa ta la vremea regelui Carol I" reprezinta doar inceputul colaborarii intre PretScurtari.ro (in curand "In Zona Ta") si Teatrul National Bucuresti. Pe parcursul stagiunii 2011/2012 vom continua sa ne fidelizam membrii cu concursuri la care vom oferi bilete la spectacolele consacrate ale Teatrului National "I.L. Caragiale", dar vom pregati si surprize pentru cei mici la Teatrul de Copii.

Va asteptam pe www.pretscurtari.ro sa deveniti membrii ai comunitatii noastre si va invitam sa consultati repertoriul acestei stagiuni pe http://tnb.ro.


Resurse Web : www.pretscurtari.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories