Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cate o combina frigorifica Electrolux Inspiration pentru fiecare personalitate


Autorul: Bucuroiu Diana
Subiect: Electrolux
Adaugat la : August 7, 2012   Vizualizari : 474
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.19 /5Pentru tine ce primeaza atunci cand iti alegi o combina frigorifica? Consumul redus, spatiul generos, design-ul sau functiile speciale ale aparatului de refrigerare? In noua gama de electrocasnice Electrolux Inspiration - dezvoltate pentru profesionisti, acum adaptate pentru uz casnic - poti gasi exact produsul care ti se potriveste.

Cauti o pata de culoare in bucataria ta? Culorile reprezinta cea mai buna sursa de inspiratie in bucatarie, fie ca este vorba despre diversitatea fructelor si legumelor pe care le folosesti la gatit, fie ca este vorba despre mobila si decoratiuni sau chiar despre aparatele electrocasnice. De altfel, cromoterapia este considerata esentiala pentru intretinerea naturala a sanatatii.

Pentru cei care iubesc culorile, Electrolux a creat combinele frigorifice nonconformiste. Fie ca alegi varianta inox de culoarea abanosului, rosu stralucitor, maro sofisticat sau verde lime satinat, combinele frigorifice FreshPlus vor oferi un plus de personalitate bucatariei tale. Pe langa functiile speciale cu care este dotata, combina ta frigorifica va deveni si un obiect de admiratie pentru cei din jur.

Fan al economiei si al facturilor mici? Atunci stii, cu siguranta, ca frigiderul sau combina frigorifica se pot transforma in cei mai mari consumatori de energie electrica din locuinta ta, daca iei in considerare faptul ca stau tot timpul in priza. Situatia ia si mai mare amploare vara, insa, cand motorul face eforturi pentru a mentine in interior temperatura optima pentru alimentele tale, in pofida caniculei de afara.

Asa ca, daca atunci cand decizi sa-ti achizitionezi un aparat de refrigerare, consumul de energie este unul dintre criteriile de baza pentru tine, iti recomandam sa optezi pentru combinele frigorifice din clasa energetica A+++, din gama Electrolux Inspiration. Acestea consuma la fel de putina energie ca un bec, asigurandu-ti astfel economii importante.

Compania Electrolux este listata, conform Indicelui de Durabilitate Dow Jones, ca lider in industria bunurilor de larg consum durabile. Produsele dezvoltate au intotdeauna in vedere eficienta energetica - un beneficiu pentru tine, dar si pentru mediul inconjurator.

Pasionat de gatit? Atunci stii ce inseamna sa ai alimentele proaspete la indemana de fiecare data cand te simti inspirat. Optand pentru combina frigorifica FreshPlus de la Electrolux, nu mai trebuie sa mergi la piata de fiecare data cand iti doresti sa pregatesti ceva delicios pentru cei dragi. Tehnologia TwinTech, cu care sunt dotate combinele frigorifice Electrolux, asigura un climat optim, cu umiditatea si temperatura corespunzatoare, pentru a mentine prospetimea alimentelor timp indelungat.

Cele doua sisteme de racire deservesc independent frigiderul si congelatorul, pentru ca alimentele tale sa nu se mai usuce, deshidrateze sau strice inainte de termen. In plus, acest sistem previne si formarea ghetii in interiorul congelatorului. Tehnologia FreshPlus este certificata de Institutul Independent SGS ca fiind "Nr. 1 in mentinerea prospetimii naturale a alimentelor". S-a demonstrat, astfel, ca in combinele frigorifice Electrolux ciupercile raman proaspete pentru inca sase zile, fata de frigiderele obisnuite.

Combinele frigorifice Electrolux Inspiration pot fi gasite in magazinele de specialitate, cu preturi cuprinse intre 2607 lei si 5809 lei.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories