Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cateva elemente ce pot influenta achizitia aparatelor electrice de incalzit


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : September 20, 2011   Vizualizari : 582
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.08 /5Aparatele electrice de incalzire a spatiilor interioare pot fi numeroase iar alegerea unuia dintre ele poate fi adesea destul de dificila. In general aceste aparate de incalzire se vor achizitiona in functie de nevoile specifice de incalzire ale fiecarei persoana. Frecventa, intensitatea, durata de incalzire ori marimea spatiului de incalzit pot fi elemente definitorii in ceea ce priveste decizia de cumparare. De asemenea mai pot conta prezenta altor surse de incalzire cum ar fi sistemul public de incalzire sau sistemul centralizat propriu.

Atunci cand luam in calcul achizitionarea unui aparat electric petru incalzire, la fel de importanta devine si destinatia spatiului ce urmeaza a fi incalzit. Astfel pentru incalzirea unei locuinte racordata la un sistem public de incalzire mai putin eficient, poate fi oportun convectorul electric. Acesta accelereaza circulatia aerului si totodata incalzirea acestuia, reducand astfel timpul necesar pentru incalzire dar si consumul de energie electrica. Aeroterma de perete cu placi ceramice poate de asemenea genera si mentine confortul termic necesar in locuinte.

Timpul de incalzire a spatiilor de interior poate varia si el direct proportional cu destinatia acestora. Este de asteptat ca intervalul de timp sa fie mai redus atunci cand incalzirea se va face in alte spatii decat cele de locuit. Acolo unde se vor desfasura activitati de natura economica cum ar fi birourile, depozitele ori spatiile magazinelor, unde necesarul de caldura este unul inferior celui din locuinte si perioada de incalzire poate descreste in vederea atingerii unui climat favorabil acestor medii.

Pentru a putea fi adaptate variatelor nevoi se impune o ampla documentare in privinta a ceea ce urmeaza a se folosi cu scopul incalzirii casei, a spatiilor de birouri ori a celor cu destinatie comerciala.

Din gama aparatelor electrice de incalzire se pot enumera radiatoarele, caloriferele, convectoarele sau aerotermele. Aceste aparate electrice de incalzit pot genera cu succes o temperatura optima fiecarui mediu in parte. Necesarul de caldura din locuinte poate fi furnizat fie de radiatoarele electrice cu ulei, de convectoare sau aerotermele de perete cu placi ceramice. Pot fi utilizate si ca masuri complementare de mentinere a unui climat agreabil alaturi de un sistem de incalzire fie el public sau privat.

http://www.2u2me.ro/42-incalzirea-caseiComenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories