Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Ce trebuie sa stim despre albirea dintilor?


Autorul: Giunca Georgiana
Subiect: Clinica stomatologica Multident
Adaugat la : December 5, 2012   Vizualizari : 512
Rate Autor : Curent : 2.76 /5
Rate Articol : Curent : 2.35 /5Procesul de albire a dintilor este tentant pentru toate persoanele care isi doresc un zambet mai frumos si mai stralucitor. Executata in mod corect, procedura nu prezinta niciun risc si este foarte sigura. Tocmai din acest motiv, inainte de a lua aceasta hotarare, este important sa va adresati unui medic stomatolog. Acesta va determina daca o albire profesionala este necesara si ce procedura va folosi pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Inainte de a stabili tratamentul de albire adecvat fiecarei persoane in parte, medicul stomatolog va realiza tratamentele dintilor, precum si ale gingiilor. Doar asa se va observa eficacitatea acestei proceduri.
”Este important de retinut faptul ca acest tip de tratament se poate aplica numai dupa ce se stabileste ca pacientul are nevoie de o albire profesionala. Desi foarte rare, efectele adverse ale unei astfel de proceduri totusi exista. Pot aparea dureri gingivale sau dureri ale dintilor, care pot persista chiar si cateva zile. De asemenea, nu se vor observa diferente in cazul coroanelor, a puntilor si a plombelor dentare. Ele vor ramane la culoarea lor initiala. Tocmai din acest motiv, este recomandata schimbarea plombelor vechi cu unele mai deschise la culoare cu cel putin o nuanta.”, a declarat dr. Raluca Pascu, medic primar stomatolog, specialist ortodontie si ODF, Clinica Stomatologica Multident.
Procesul de albire a dintilor este in continuare cel mai solicitat tratament in cosmetica dentara. Persoanele cu dintii patati de cafea, ceai, alcool sau ingalbeniti din cauza fumatului, apeleaza constant la aceasta procedura pentru a-si recapata zambetul frumos de altadata.
”In cadrul Clinicii stomatologice Multident se efectuaza cu regularitate tratamentul de albire a dintilor, in cele mai bune conditii. Albirea profesionala, fata de alte metode de albire a dintilor, este recomandata pentru un rezultat garantat si rapid. Diferenta in acest caz va fi notabila inca de la prima sedinta. In functie de gradul de decolorare a dintilor, se vor realiza intre 2 si 6 sedinte. Nu se aplica acest tratament copiilor sub 15 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu sensibilitate mare a dintilor sau care prezinta carii netratate”, a mai declarat dr. Raluca Pascu, medic primar stomatolog, specialist ortodontie si ODF, Clinica Stomatologica Multident.
Efectele unui tratament profesionist de albire a dintilor pot dura de la 6 luni pana la cativa ani. Indiferent de durata, aceasta investitie de ordin personal va reda cu siguranta increderea de sine a fiecarei persoane care solicita o astfel de procedura.
Echipa de profesionisti din cadrul Clinicii Stomatologice Multident, asigura atat prin masurile stricte de igiena si sterilizare, cat si prin aparatura de ultima generatie, tratament de albire a dintilor personalizat fiecarui pacient in parte.
Pentru a cunoaste avantajele si dezavantajele unei astfel de proceduri, clinica a demarat campania publica de informare ”Sanatatea dentara a familiei mele”, prin care isi doreste sa aduca la cunostinta intregii familii, pasii care trebuie urmati inainte de a stabili tratamentul de albire adecvat, precum si metodele prin care putem pastra, o perioada cat mai lunga de timp, efectul acestei proceduri.
Campania de informare publica “Sanatatea dentara a familiei mele” este iniţiata de Clinica Stomatologica Multident, in parteneriat cu Jurnalul National, SfatulParintilor.ro si Sanatatea Press Group.
PR&Comunicare: Sanatatea Press Group.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories