Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Centrul de Arte Martiale TENGU Cluj-Napoca


Autorul: Centrul Tengu
Subiect: Centrul TENGU
Adaugat la : November 8, 2011   Vizualizari : 501
Rate Autor : Curent : 2.31 /5
Rate Articol : Curent : 2.41 /5Centrul TENGU este prima initiativa locala care aduce sub acelasi acoperis posibilitatea studierii unei palete largi de arte martiale. Acesta a aparut ca rezultat a muncii de peste 15 ani de zile a echipei noastre, in predarea, practicarea si promovarea diferitelor stiluri de arte martiale.

Constantele ofertei noastre , indiferent de stilul practicat sunt: disciplina, seriozitatea, respectul, dezvoltarea si conditionarea fizica, dezvoltarea mentala si performanta sportiva.

Participarea la cursurile noastre nu este conditionata de varsta, pregatire sau experienta sportiva, programul fiind suficient de divers pentru a satisface nevoile unei categorii largi de persoane.

Alaturi de calitatea instructorilor, centrul nostru ofera conditii deosebite de pregatire si igiena: sala antrenament , cabinet nutritie si dietetica, ring, bar produse fitness, vestiare, dusuri, receptie, 30 saci de box, tinte, palmare.

Cabinetul nostru de nutritie si dietetica deschide calea catre principiile unei vieti sanatoase. Specialistii nostri, absolventi ai primei promotii de dieteticieni din tara din cadrul UMF Cluj-Napoca standu-va la dispozitie pentru: realizarea programelor de nutritie a colectivitatilor sau persoanelor individuale, programe personalizate pentru sportivi, formarea de meniuri si diete speciale in cadrul dietoterapeiei (sau terapiei nutritionale) sau educarea pentru adoptarea unei anumite diete impuse de diverse boli.

A deveni luptator poate insemna calea spre victorie in artele martiale competitionale dar in primul rand reprezinta lupta cu propriile limite , cu propria persoana si cu obstacolele vietii cotidiene.

Astfel, daca doresti sa iti imbunatatesti conditia fizica si sa traiesti o viata sanatoasa sau sa studiezi un stil de arte martiale din pasiune, daca doresti sa deprinzi tehnici de autoaparare sau chiar sa devii sportiv profesionist in disciplinele de ring , DEVII LUPTATOR la CENTRUL TENGU!


Resurse Web : Centrul TENGU

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories