Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Coaching your Life: "Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?"


Autorul: Leonte Miruna
Subiect: Dreams Come TRUE
Adaugat la : June 2, 2012   Vizualizari : 546
Rate Autor : Curent : 2.51 /5
Rate Articol : Curent : 2.23 /5Pe14 iunie 2012, intre 19:00 - 21:30, la CROS - Learning House, are loc Coaching your Life: "Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos?", organizat de Dreams Come TRUE - Coaching for Succes by Elena Capruciu.

Coaching-ul este o metoda de dezvoltare personala care asigura atingerea succesului si a excelentei atat in plan personal cat si profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitatilor de care dispune fiecare om.

Format din 7 workshop-uri care ating principalele arii din viata unui om: cariera, familie, sanatate, bani, relatia de cuplu, suflet si cunoasterea interioara, ,,Coaching your life'' are scopul de a te aduce mai aproape de cine vrei tu sa fii cu adevarat, de modul in care vrei sa-ti traiesti viata astfel incat sa fii fericit.

A treia editie este adresata sanatatii si tuturor celor care vor sa-si imbunatateasca stilul de a trai, sa capete mai multa energie, sa-si regaseasca ambitia de a manca mai sanatos, de a face mai multa miscare, sport, de a urma un program de somn normal si a elimina sabotorii care se pun in calea undei vieti echilibrate.

Workshop-ul va fi sustinut de catre Elena Capruciu, Life&Business Coach acreditat international, membru al Asociatiei Romane de Coaching, cu o experienta de peste 5 ani in coaching si 12 ani in resurse umane

Evenimentul va avea loc cu sprijinul: CROS, Femeia Stie, Interaktiv University, Excelez, Baboom, Magnolia Club, Body Sillouete, Lotus Sport, Ideal Contour, VIP, Opium Salon, Tainele Sanatatii, Comunicate de Presa. RO, Stilul Meu Natural, Bio Elemente.

Informatii extra:

Dreams come TRUEeste un proiect care are scopul de a sustine si ajuta oamenii sa-si identifice resursele ascunse, sa le elibereze la potentialul maxim pentru a atinge tot ceea ce-si doresc pe plan fizic, emotional, spiritual, financiar si profesional prin servicii de life si business coaching, evenimente precum ,,Traind cu mine insumi”, ,,Coaching your Life'', ,,Coaching your Business'' sustinute de Elena Capruciu si Miruna Leonte.

Pentru mai multe detalii si informatii despre eveniment intrati pe http://www.dreamscometrue.ro/coaching-your-life/
sau o puteti contacta pe: leonte.miruna.andreea@gmail.com, 0727299957.


Resurse Web : www.dreamscometrue.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories