Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Compania romanească Allview lansează telefoanele P4 și P5


Autorul: Bancila Nicoleta
Subiect: Allview
Adaugat la : August 10, 2012   Vizualizari : 603
Rate Autor : Curent : 2.61 /5
Rate Articol : Curent : 2.24 /5Brașov, 8 august 2012 - Allview, cel mai important producător IT&C de pe piața romanească, lansează două noi telefoane care iți vor inlesni comunicarea cu cei dragi: Allview P4 Alldro și Allview P5 Alldro.

"Allview face incă un pas inainte pentru creșterea dinamicității și puterii de dezvoltare a industriei IT&C din Romania prin lansarea primelor smartphone-uri DUAL SIM cu procesor Dual Core și ecran Super AMOLED Plus de pe piață," a precizat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Telefonul Allview P4 Alldro rulează sistemul de operare Android 4.0 ce aduce o experiență multitasking bogată in aplicații și funcții avansate. Ecranul Super AMOLED Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch si rezoluție 480x800 px afișează imagini la o calitate superioară. Telefonul are o grosime de doar 9,8 mm și dispune de DUAL SIM interactiv. Telefonul realizează fotografii HDR și filmează la rezoluție HD (720p).

P4 Alldro este echipat cu o cameră foto de 8 MP și cu un obiectiv format din 5 straturi de lentile cu filtru IR hybrid. Acestea oferă o acuratețe mai mare a culorilor, o imagine mai omogenă și impreună aduc un plus de performanță: fotografii profesionale de o claritate extraordinară.

Telefonul efectuează apeluri vocale in două modalități: prin cele două SIM-uri de voce și prin conexiunea la Internet cu aplicațiile de tip VoIP precum Skype și Yahoo!Voice.

Telefonul Allview P5 Alldro este primul smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4. Procesorul Cortex A9 cu două nuclee atinge un nou nivel de performanță, fiind recunoscut prin capabilitatea de procesare simultană și mai rapidă a mai multor aplicații.

Telefonul Allview P5 Alldro este echipat cu display capacitiv IPS de 4.3 la rezoluție de 480x800 px care oferă unghiuri de vizibilitate mult mai mari față de un display obișnuit, iar imaginile redate sunt clare, in cele mai naturale și vii tonuri și oferă un contrast imbunătățit.

Atat P4 cat și P5 beneficiază de securitatea oferită de BitDefender. Varianta preinstalată este cea Premium și este valabilă 90 zile cu opțiune de prelungire.

Allview P4 este disponibil incepand de astăzi la un preț recomandat de 1299 Lei. Allview P5 va fi lansat in curand, prețul nefiind incă disponibil. Dispozitivele vor putea fi achiziționate de la toți partenerii Allview din Romania. Telefoanele vor putea fi găsite și in Germania, Spania, Olanda și alte țări din UE.

Despre Allview Mobile Romania
Allview este o companie romaneasca cu 10 ani de experienta in productia si distributia de diverse produse electronice, telefoane mobile Dual SIM, tablete si notebook-uri. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania datorita serviciilor gratuite si facilitatilor atasate produselor.

Compania a lansat in 2010 prima tableta din Romania si de atunci a adaugat in gama dedicata DroSeries mai mute modele care s-au vandut in peste 15.000 mii de unitati. Telefoanele Allview integreaza technologia Dual SIM prin care ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories