Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Comunicat de finalizare a cursului de calificare in meseria de Bucatar


Autorul: Tache Florentina
Subiect: solid consult time
Adaugat la : October 10, 2012   Vizualizari : 429
Rate Autor : Curent : 2.49 /5
Rate Articol : Curent : 2.28 /5



Solid Consult Time SRL derulează, in perioada iunie 2011 - decembrie 2012, in parteneriat cu Universitatea Politehnica din București, proiectul "Cursanții de azi, calificații de maine din industrie și servicii", proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa Prioritară 2 - "Corelarea invățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii", Domeniul Major de Intervenție 2.3 - "Acces și participare la formare profesională continuă".
SC Solid Consult Time SRL in parteneriat cu Universitatea Politehnica din București anunta finalizarea cursului de Calificare in meseria de "Bucatar", Cod COR 5122.2.1, nivel II de calificare. Cursul s-a desfasurat in perioada 07.05.2012 - 27.09.2012, avand data examinarii in 28.09.2012. Locatia de desfasurare a examenului a fost la RIN GRAND HOTEL, din soseaua Vitan-Barzesti, numarul 7D, sector 4, Bucuresti.
Cursantii au alcatuit o grupa de 14 persoane, iar examenul de absolvire a programului de formare profesionala a fost impartit in doua probe: proba teoretica (scrisa), care a constat in test grila si intrebari si proba practica, sustinuta prin pregatirea si prezentarea unui preparat culinar la alegere.
In urma examinarii, gradul de promovabilitate a fost de 100%, cursantii obtinand rezultate bune, dupa cum urmeaza:
- 14% dintre cursanti au obtinut nota 9.75;
- 86% dintre cursanti au obtinut nota 10.
In urma absolvirii, participantii cursului vor primi subventii si diplome de participare, urmand ca, ulterior, sa intre in posesia certificatelor de calificare.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories