Comunicat de presa

Autorul: Dragan Gabriela
Subiect: S.C. STEF MANAGEMENT CONSULTING S.R.L
Adaugat la : May 21, 2012   Vizualizari : 531

In data de 23 mai 2012, S.C. STEF MANAGEMENT CONSULTING S.R.L. in parteneriat cu S.C. FAXMEDIA CONSULTING S.R.L. organizează conferinţa de lansare a proiectului PAS cu PAS - Creșterea nivelului de calificare in contextul societății bazate pe cunoaștere! POSDRU/108/2.3/G/80580, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 "IInvesteşte in oameni!".
Conferinţa de lansare va avea loc la Complex BEST - Hotel și Restaurant, Sala de conferințe CLASIC, B-dul Republicii, nr. 154, Ploiești.

Proiectul, are o durată de 24 de luni şi are ca obiectiv principal "imbunătățirea procesului de adaptare a 120 de angajați pe piața muncii, prin asigurarea de aptitudini și oportunități sporite pentru participarea la o piața a muncii modernă, flexibilă și inclusivă".

Obiectivele specifice sunt:
1. Facilitarea dezvoltării profesionale prin accesul grupului țintă la programe integrate de formare profesională in următoarele domenii: Lucrător in comerț, Agent pază și ordine, ingrijitoare bătrani la domiciliu, in vederea obținerii unei calificări actuale in stransă corelare cu cerințele pieței muncii;
2. Facilitarea accesului la campanii de informare și conștientizare privind nevoia de formare continuă și beneficiile programelor de formare profesională continuă, in vederea imbunătățirii procesului de calificare a angajaților de pe piața muncii;
3. Facilitarea accesului la informație și servicii specializate de consiliere și orientare profesională, in sprijinul dezvoltării capitalului uman;

Pentru detalii aveţi următoarele date de contact:
Manager Proiect - Tiba Andreea Raluca, tel. 0757.07.61.82, e-mail: raluca.tiba@stefconsulting.ro, office@stefconsulting.ro

Resurse Web : www.stefconsulting.ro