Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Comunicat de presa


Autorul: axinia catalin
Subiect: Comisia de experti
Adaugat la : July 24, 2012   Vizualizari : 567
Rate Autor : Curent : 2.52 /5
Rate Articol : Curent : 2.60 /5Grupul de inițiativa, format din membri si voluntari din cadrul Confederaţiei Sindicale Naţionale MERIDIAN, Filialei Cluj UST Cartel Alfa şi Organizației Studenților Stomatologi din Cluj-Napoca a desfasurat o audierea publică cu tema "Eliminarea discriminării privind beneficiarii transportului in comun gratuit in municipiul Cluj Napoca" in data de 20 iunie 2012, la sediul Clubului C.F.R. din Cluj-Napoca, str. C.D. GHEREA nr. 17, incepand cu ora 11.00.
Scopul urmărit al evenimentului a fost formularea unor concluzii legate de următoarele subiecte:
- Cum apreciați faptul ca exista salariați cu venituri reduse care nu beneficiază de facilitați aferente transportului public urban in Cluj-Napoca, fiind obligate sa angajeze cheltuieli de minimum 10% din venitul net pentru deplasările zilnice la si de la locul de munca?
- Cum apreciați oportunitatea unei redistribui a facilitații de transport urban gratuit intre actualii beneficiari ai gratuităților si salariați, in condițiile menținerii/creșterii cuantumului subvențiilor acordate de către Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca ?
- Care apreciați ca ar trebui sa fie criteriile prioritare de acordare a gratuităților pentru transportul public urban in municipiul nostru?
- Care apreciați că ar trebui să fie limita maximă optimă a veniturilor pentru condiționarea acordării de gratuități la transportul public in comun? Cum ar trebui stabilită această limită? Unitar pentru toate categoriile sau diferențiat? Este oportună o astfel de limită, indiferent de categoria socială?
Cu ocazia audierii publice s-au depus 19 de depoziții scrise, structura acestora pe categorii de parți interesate fiind: una din partea unei organizații ale societatii civile; 12 din partea unor persoane fizice (din care 2 pensionari); trei din partea sindicatelor; una din partea patronatelor si cate una din parte unui jurnalist, si, respectiv, a unui parlamentar.
Comisia de experti independenti si-a prezentat raportul cu ocazia conferintei de presa organizate la aceeasi adresa, in data de 18 iulie 2012, ora 11.00.
Recomandările acesteia se refera la realizarea unui studiu de fezabilitate de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca referitor la nivelul modificării modului de acordare a subvențiilor aferente transportului urban local in comun, ținand cont de următoarele:
- Stabilirea unei limite maxime optime a veniturilor pentru condiționarea acordării de gratuități la transportul public in comun (prin intermediul unor experți independenți), corelata cu nivelul veniturilor personale nete ale beneficiarilor gratuităților aferente transportului urban local din municipiu;
- Renunțarea la apartenenta la un anumit statut social a beneficiarilor gratuităților aferente transportului urban local din municipiu;
- Realizarea unei evidente clare a modului de utilizare a gratuităților susmenționate atat de către actualii cat si de către viitorii beneficiari ai acestora;
Informatii suplimentare se pot obtine de pe adresa URL: http://echitatecluj.blogspot.ro/.
Comisia de experţi: Valentin ILCAȘ - președinte UST Cartel Alfa Filiala Cluj - președinte, Ana LUDUȘAN - președinte Filiala Cluj LADO - membru, Dr. Daniel Liviu DECEANU - asistent universitar FSEGA, Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca - membru.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories