Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Comunicat de presa BuldoExcavatoare


Autorul: Admin
Adaugat la : July 22, 2011   Vizualizari : 1050
Rate Autor : Curent : 2.56 /5
Rate Articol : Curent : 2.69 /5Buldoexcavatorul, combinatia dintre un excavator si un incarcator frontal, este un utilaj foarte utilizat in domeniul constructiilor. Buldoexavatorul are urmatoarele elemente: o fata lopata-cupa, un excavator si un tractor. Acesta are un motor diesel care il face capabil sa functioneze dintr-o parte in alta.

Firma Whitlock Bros din Essex, Anglia, este cunoscuta ca si creatoarea primului buldoexcavator. Totodata, ei au construit un atasament buldoexcavatorului, conectat la un tractoare agricol major Fordson in 1951.

In ciuda acestui fapt, brandul JCB a avut mai mult succes. Fondatorul brandului britanic, Joseph Chiril Bamford, a cumparat un buldoexcavator si l-a trimis inapoi acasa pentru a putea fi incercat. Acesta, in 1953, a construit primul atasament buldoexcavatorului. Un an mai tarziu, JCB comercializeaza JCB Mk.1 atasamentul pentru buldoexcavator care urmeaza sa fie conectat la un maior Fordson sau tractor Nuffield. In 1958, JCB a fabricat primul buldoexacavator complet integrat, primul incarcator de buldoexcavator rigid.

Dar si asa, Case, a dezvoltat propria versiune de buldoexcavatoare.

Initial buldoexcavatorul a fost redus iar apoi i-au fost atasate picioare. Acest lucru a permis utilajului sa ridice incarcaturi mult mai grele, avand o stabilitate mai mare. In 1961, JCB a inventat "Hydraslide", un sistem care a fost in masura sa sape perimetri stransi mult mai usor.

Dar era foarte important ca buldoexcavatorul sa poata merge dintr-o parte in alta, fara a fi transportat. In 1980, a fost scos pe piata utilajul pus pe patru roti usurand munca in constructii.

Multe constructii ale Furnizorilor au fost extrem de creative in ceea ce priveste versatilitatea larga de accesorii pentru buldoexcavatoare: toate fiind interschimbabile.


Resurse Web : BuldoExcavatoare

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories