Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Comunicat de presa Caravana Guerilla Verde 2012 incepe la Ramnicu Valcea


Autorul: Guerilla Verde
Subiect: Media Image Factory
Adaugat la : February 27, 2012   Vizualizari : 522
Rate Autor : Curent : 2.19 /5
Rate Articol : Curent : 2.21 /5Caravana ”Guerilla Verde” 2012 începe cu Râmnicu Vâlcea
Bucureşti, 27 februarie 2012

În data de 28 februarie a.c. va începe la Râmnicu Vâlcea o nouă ediţie a caravanei educaţionale Guerilla Verde. Ajunsă la cea de-a şasea ediţie, caravana se va opri la acest început de an, în perioada 28 februarie – 30 martie, în oraşele Râmnicu Vâlcea, Otopeni, Ploieşti şi Bucureşti. Mai multe detalii despre programul proiecţiilor puteţi găsi pe site-ul proiectului www.guerillaverde.ro.

În 2009 avea loc prima ediţie a caravanei educaţionale Guerilla Verde, care a introdus pentru prima dată în România conceptul de educaţie prin film. Astfel, filmul este folosit ca metodă alternativă de a transmite informaţii cu scopul de a motiva tinerii să protejeze mediul şi să se implice activ în acţiuni de ecologizare. Guerilla Verde îmbină educaţia ecologică, filmul, dialogul liber şi jucătorii activi din sectorul de mediu într-un context neconvenţional şi relaxat. Proiecţiile sunt organizate în săli ale universităţilor şi liceelor partenere sau în cinematografe.

“În cei doi ani de la lansarea acestui concept, care are la bază folosirea filmului ca mijloc de informare pe teme specifice, tema ecologică în cazul Guerilla Verde, nu numai că am reusit să ajungem în 16 oraşe şi să vorbim cu peste 12.000 de tineri, dar am câştigat încrederea partenerilor care ne susţin de la un an la altul, pentru continuarea acestui demers”, declară Nicoleta Talpeş, din partea organizatorilor.

Cea de a şasea ediţie va începe marţi, 28 februarie, în Râmnicu Vâlcea, la Cinema Ostroveni, unde vor avea loc două proiecţii de film cu mesaj ecologic, urmate de dezbateri la care sunt invitaţi specialiştii în domeniu şi reprezentanţii ONG-urilor locale.

”Evoluţia unui oraş este suma evoluţiilor fiecărui membru al comunităţii. Nu poţi avea un oraş «verde» doar prin măsuri administrative: un oraş devine «verde» în primul rând prin comportamentul cetăţenilor săi, în consecinţa educaţiei primite. Suntem bucuroşi că anul acesta caravana educațională Guerilla Verde ia startul la Râmnicu Vâlcea, spre bucuria copiilor şi tinerilor de aici”, a declarat primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu.

Evenimentul local este organizat de Media Image Factory, cu sprijinul Primăriei Muncipiului Râmnicu Vâlcea, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea şi a Teatrului Municipal ”Ariel” în calitatea sa de administrator al Cinematografului ”Ostroveni”.
Programul celei de a şasea ediţii a caravanei Guerilla Verde
Râmnicu Vâlcea, 28 februarie 2012
Cinematograful ”Ostroveni”

• 12.30 – 14.00 – Proiecție ”No Impact Man” – pentru elevii de liceu
Timp de un an, familia Beavan din Manhattan renunţă la stilul obişnuit de viaţă în favoarea unui regim prin care să lase un impact cât mai mic asupra mediului. Documentarul ”No Impact Man” îi urmăreşte pe parcursul demersului lor, pentru a vedea ce rezultate produce un asemenea stil de viaţă.

• 15.00 – 16.30 – Proiecție ”WALL-E” – pentru elevii din ciclul gimnazial
WALL-E este un film SF de animaţie care prezintă planeta Pământ acoperită cu gunoi, ajunsă în stadiul de a nu mai putea fi locuită din cauza obiceiurilor distructive ale omului. Nu mai există nicio formă de viaţă, cu excepţia roboţelului WALL-E... Însă pe parcursul călătoriei sale în spaţiu, WALL-E descoperă că omenirea s-a schimbat.

Fiecare proiecție va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri

Intrarea este liberă
Cu sprijinul: UPC România, URBAN S.A., ApaNova Ploiești.
Parteneri: Caravana Guerilla Verde este un proiect susținut de Ministerul Mediului și Pădurilor, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Agenția Națională pentru Protecția Mediului, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, vinolavalcea.ro, Liceul Teoretic ”Ioan Petruș” Otopeni, RATSP, Colegiul Național ”Nichita Stănescu” Ploiești, Colegiul Național ”Jean Monnet” Ploiești, Liceul Economic ”Virgil Madgearu” Ploiești, ATEENS (ASOCIAŢIA TINERILOR DIN LICEUL NICHITA STĂNESCU "ATEENS"), Colegiul Național “Matei Basarab” Bucuresti, AEST, WWF Romania.
Parteneri media: Radio RFI, Zilei și Nopți, Terra Magazin, EcoMagazin, Revista Boutique, Orasulm.eu, Csr Media, CSR Romania, PR Romania, Ecosapiens.Comment & Like pe Facebook: http://www.facebook.com/people/Guerilla-Verde/100000440101230
Follow pe Twitter: http://twitter.com/GuerillaVerde
Site oficial: www.guerillaverde.ro www.ecopaparazzi.ro
Contact presa:
Nicoleta Talpes
Manager Director
Media Image Factory
e-mail: nicoleta.tapes@imagefactory.ro


Resurse Web : www.guerillaverde.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories