Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Concert MILLENIUM pe 17 decembrie in Club Piranha


Autorul: Postica Ovidiu
Subiect: Club Piranha, Concert Millenium
Adaugat la : December 10, 2011   Vizualizari : 654
Rate Autor : Curent : 2.50 /5
Rate Articol : Curent : 2.37 /5Recunoscuta la nivel international si premiata la diverse competitii si festivaluri, Millenium va asteapta in seara zilei de 17 decembrie, incepand cu orele 20.00, in Club Piranha, intrarea iind gratuita. Colinde precum "Crestini, Craciunul a sosit", "Zoriori de ziua", "Colo sus pe langa luna", "Trei pastori", "O, ce veste minunata", "Am plecat sa colindam", "Steaua sus rasare", "Vino, gazda, la fereastra" vor fi interpretate de cei cinci membri, vocalisti si instrumentalisti deopotriva.
Formatia a avut un an plin de reusite din punct de vedere profesional. La bogatul palmares de premii, formatia adauga in anul 2011 concursuri de mare prestigiu din Polonia, Estonia (unde castiga Premiul 1), desfasurand un turneu in Italia pe timpul verii. In septembrie 2011 , Millenium impresioneaza publicul si adauga inca un premiu cu care se mandreste: la un mare Festival International din Crimeea, Feodosia, castiga si Trofeul si Premiul 1 la doua categorii diferite - categoria "Ansamblu vocal" si categoria "Solisti".
Gorgos Vladimir, producatorul formatiei, intampina fanii Millenium cu o urare de sarbatori: "Fie ca iarna aceasta sa va aduca cele mai frumoase clipe, alaturi de cine va e drag! Sa va bucurati de tot si de toate, cu inima impacata si cu sufletul vibrand de muzica buna pe care v-o aduce in dar formatia Millenium, prin intermediul Clubului Piranha!"

Millenium
Trupa Millenium, compusa din cinci membri talentati, a lansat pe piaţă trei albume: "Fata sihastră" (2003), "Crestini, Craciunul a sosit" (2003) şi , in colaborare cu Benone Sinulescu, albumul de colinde, "Colindăm Colinda"(2006).
Repertoriul formatiei este foarte variat: piese in stil rock si pop-rock, doine, balade si colinde, impletite intr-un aranjament modern si cantate in mai multe voci. Compusa din instrumentisti si vocalisti care au dat dovada de virtuozitate si profesionalism de-a lungul anilor, Millenium este considerata o trupa demna de aplauze nationale si internationale.
"Ingerii din Chisinau", astfel botezati de marele maestru Benone Sinulescu, sunt: Olga Gorcinschi (voce, vioara), Tatiana Ceban (voce, percutie), Sergiu Ciobanu (voce, tobe), Alexandru Zgureanu (chitara, voce), Taras Blajco (chitara, bas).
De-a lungul timpului, Millenium a caştigat o serie de premii, cum ar fi: Premiul Mare la Festivalul din Mensk, Belarus (1998), Laureaţi ai Concursului studenţesc din Belfort, Franţa (1998), Premiul Mare la Concursul "Slaveanskii bazar", Belarus (1999), Premiul Mare la Concursul "Rojdestvenskie vstreci", Estonia (2000), Premiul Mare la Concursul "VEO VEO", Spania (2002), Premiul 3 la Concursul "Cerbul de Aur", Braşov (2003), Premiul Mare la Concursul "Tineretul Balcanic", Bulgaria (2006) şi Premiul Mare la Concursul "VEO VEO", Spania (2007).

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Club Piranha va ofera un dar valoros desprins din povestea Craciunului - o seara de colinde cu binecunoscuta trupa Millenium. Tu ce colinde cunosti?
Contact
Companie: Club Piranha
Email: office@clubpiranha.ro
Rezervări la: 021.315.91.29 sau 0747.367.705
Adresa: Splaiul Independentei nr. 313 A, Sector 6, Bucuresti
Website: www.clubpiranha.ro
Facebook: http://www.facebook.com/clubpiranha


Resurse Web : www.clubpiranha.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories