Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Concurs aniversar Merit Angajat: castigati 620 lei!


Autorul: Baran Alex
Subiect: SC MERITA CITIT SRL
Adaugat la : October 25, 2011   Vizualizari : 582
Rate Autor : Curent : 2.60 /5
Rate Articol : Curent : 2.21 /5Bucuresti, 25 octombrie 2011 - MeritAngajat.ro implineste astazi un an de zile de cand a fost lansat oficial! In acest context SC Merita Citit SRL si SC Print Promotion SRL lanseaza un concurs al carui premiu consta intr-un voucher de 620 lei.

Faceti-va publice anunturile pentru locurile de munca vacante si intrati in concurs! Societatile care ofera locuri de munca si le publica pe site intra automat in concurs. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, urmand a castiga voucherul oferit de SC Print Promotion SRL. Concursul are loc in perioada 25 octombrie 2011 - 27 noiembrie 2011, urmand ca pe 28 noiembrie sa fie ales castigatorul.

Cu voucherul oferit ca premiu se pot lua materiale promotionale personalizate precum mape de prezentare, coli antet, autocolante, flyere, agende , ecusoane, calendare etc. Aceste produse ajuta firmele sa tina legatura cu clientii lor, sa isi faca reclama outdoor, asigurandu-si vizibilitatea pe piata.

Se spune ca reclama este sufletul comertului; de ce sa nu va gasiti un om competent si in acelasi timp sa castigati materiale promotionale care sa va ajute sa mentineti legatura cu actualii clienti, dar sa va aduca si noi colaborari? Puteti obtine acest lucru publicand gratuit joburi pe MeritAngajat.ro, in aceasta sectiune: http://www.meritangajat.ro/pg/locuri-de-munca/

Despre SC Print Promotion SRL
Print Promotion este o companie specializata in domeniul productiei publicitare cu o experienta de aproape 10 ani pe piata romaneasca. Printre serviciile oferite de compania noastra se enumera: importuri obiecte promotionale, serigrafie, tampografie, folio, timbru sec, colantari, tipar digital si offset, cutter plotter.

Despre MeritAngajat.ro
MeritAngajat.ro a fost creat cu scopul de a uni persoane care se confrunta cu probleme pe piata muncii, dar are portile deschise tuturor celor interesati de informatii din acest sector. Serviciile sunt gratuite, necesitand doar crearea unui cont pentru a deveni membru al comunitatii.

Despre SC Merita Citit SRL
SC Merita Citit SRL ofera servicii de marketing online, SEO si SEM. Internetul este o importanta resursa de clienti, iar Merita Citit va poate ajuta sa-i atrageti de partea dumneavoastra.


Resurse Web : Regulament concurs

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories