Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Concurs biliard amatori in Bucuresti (bila 9) - sambata 30.04.2011 in Kings Club


Autorul: Spalare Parcare
Subiect: CAMPIONAT BILIARD
Adaugat la : April 28, 2011   Vizualizari : 1305
Rate Autor : Curent : 2.75 /5
Rate Articol : Curent : 2.57 /5Concursul de biliard bila 9 se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la concurs dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie.

Exista o taxa de participare?
Da. Participarea la concursul de biliard bila 9 presupune achitarea unei taxe de 30 lei. Aceasta taxa va fi platita in ziua desfasurarii concursului.

Se acorda premii?
Da. Se vor acorda premii din partea sponsorilor: Premiul I, Premiul II, Premiul III si Premil IV.

SPONSORII EVENIMENTULUI:

PAP' ACASA
VOUCHER 100 RON. Voucherul va asigura o comanda de mancare romaneasca de pe site-ul www.papacasa.ro. Bucatarii PAP`ACASA gatesc cea mai gustoasa mancare din Bucuresti cu livrare la domiciliu.

SPALARE IN PARCARE
KIT SPALARE MASINA FARA APA. Poti intretine masina mereu stralucitoare cu produsul nostru de spalare fara apa impreuna cu lavetele din microfibra. SOLO WASH este Ecologic - Economic - Eficient.

STAR DANCE
8 SEDINTE GRATUITE DANS (1 LUNA). Voucher-ul este nominal, valabil pentru 2 persoane si poate fi utilizat in luna imediat urmatoare. Cele 8 sedinte sunt oferite in cadrul orelor de grup. ASOCIATIA CLUB SPORTIV "STAR DANCE" este o scoala noua de dans sportiv care isi propune atat initierea copiilor, cat si a adultilor in lumea dansului pornind de la cei mai simpli pasi. Scoala de dans STAR DANCE va ofera o gama larga de cursuri de dans: Samba, Cha Cha, Rumba, Passo Doble, Jive, Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Quick Step, Salsa, Merengue, Rueda.

TARABA DE JOCURI
Voucher 60 RON. TARABA DE JOCURI isi propune sa-ti ofere numeroase ocazii de joaca cu jocuri amuzante pentru copiii mari si mici, jocuri de logica, puzzle pentru copii si jocuri pentru intreaga familie. Board Games- jocurile de societate - sunt adevarate jocuri de strategie, nu de noroc, care te vor distra si relaxa in acelasi timp. Afla mai multe informatii despre jocurile pe tabla: review si prezentari board games, dar si despre intalnirile organizate de TarabaDeJocuri pentru a te bucura de un board game cat mai antrenant.

CITYPLEX
INVITATIE PENTRU 2 PERSOANE valabila luni - joi la orice film cu exceptia avanpremierelor.
Un cinematograf in sistem multiplex, cu 4 săli a cate 138 de locuri, situat in complexul City Mall de la Eroii Revolutiei, la numai 5 minute de Piata Unirii. Ne propunem sa oferim spectatorilor sansa de a vedea cele mai noi si mai importante premiere cinematografice, sa satisfacem cele mai diverse gusturi. Sunetul Dolby Digital si imaginea de o inalta claritate vin in intampinarea dorintelor celor mai exigenti spectatori, care vor avea parte de cele mai confortabile condiţii de vizionare intr-un decor modern si elegant.

KING'S CLUB
2 ORE GRATUITE DE BILIARD. Voucher utilizabil: In orice interval orar! In orice zi!
King's Club va ofera 21 de mese de biliard Dynamic II dotate cu bile de joc Aramith PRO-CUP TV, postav Iwan Simonis 860 si lampi Elegance cu 4 spoturi. Mesele beneficiaza de un spatiu de joc conform standardelor din concursurile oficiale. Mesele sunt certificate de EPBF si sunt aprobate pentru turneele internationale.

Daca doriti sa sponsorizati editiile viitoare ale campionatului de billiard si sa promovam impreuna acest sport minunat nu ezitati sa ne contactati la 0722.579.023

Mai multe informatii si inscriere pe www.campionat-de-biliard.blogspot.com


Resurse Web : Campionat de biliard

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories