Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Conferinta Masonica Publica


Autorul: Manolache Mihnea-Octavian
Subiect: Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti
Adaugat la : July 11, 2012   Vizualizari : 605
Rate Autor : Curent : 2.53 /5
Rate Articol : Curent : 2.20 /5COMUNICAT DE PRESA

BUCURESTI, 11.07.2012
Fratii din MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI ‐ Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice se reunesc ritualic intr‐un Mare Consiliu la Craiova in ziua de 14 iulie 2012.
S‐au implinit 19 ani de la 24 ianuarie 1993 cand in Bucuresti, la Casa Vernescu ‐ Sala Oglinzilor, Marele Maestru al Marelui Orient al Italiei Il. Fr. Giuliano Di Bernardo a aprins luminile si l‐a instalat, consacrat si investit regular si constitutional, pe Il. Fr Nicu Filip, Primul Mare Maestru al Marii Loji Nationale din Romania.
Vor fi aduse Omagii Marilor Maestri trecuti la Orientul Etern, incepand cu Primul Mare Maestru Ales Fr. Nicu Filip, Marele Maestru Adrian Nuntiu Dohotaru, Marele Maestru Sever Frentiu, Marele Maestru Vladimir Boanta, Marele Maestru Gheorghe Comanescu, George Munteanu, Constantin Barbulescu, toti cei care au incercat, fiecare in perioada mandatului lor, sa aduca o modesta contributie la constructia masonica regulara pe intreg teritoriul Romaniei, urmand a se face Marele Lant Masonic al Unirii si pastrarea un moment de reculegere.
Marele Maestru Fr . Viorel Danacu, reales regular si constitutional sa conduca MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI ‐ Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice in 19 ianuarie 2012, pastrator al Decretelor Masonice, Patentelor, Edictelor Masonice, al Marelui Registru Masonic, Marelui Sigiliu Masonic si a Luminii Masonice Sacre ce i‐au fost transferate in 13‐14 aprilie 2002 de catre Il. Fr. Nicu Filip, cel care l‐a instalat, consacrat si investit in Demnitatea de Mare Maestru, continua lucrarea masonica, regulara, morala, spirituala, ritualica si traditionala inceputa din 2002, asumandu‐si public statutul de Loji de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice, construind o Masonerie romaneasca, o Masonerie pentru romani si o Masonerie pe intelesul romanilor, o MASONERIE SPIRITUALA , O ELITA SPIRITUALA , O EUROPA SPIRITUALA .
Insa trebuie stiut ca aceasta necesita un timp indelungat; pentru ca astazi suntem intr‐o criza globala, o criza profunda si o criza pe termen lung, constructia unui model de mason nou, care sa beneficieze din plin atat de hrana spirituala cat si de hrana metabolica, nutritionala, intr‐ un echilibru, intr‐o armonie (nu poti vorbi, gandi, trai fara sa mananci, de aceea satul romanesc si taranul roman, asa cum am spus si in Programul Masonic National Satesc, trebuie integrat nu numai la si prin munca ci si spiritual, intelectual, initiatic deoarece depozitarul patrimoniului traditional , cultural si moral , a fost este si va fi , taranul cu carte din satul romanesc).
Obiectivul meu si al Fratilor este Masoneria Romaneasca si Romania, contribuind la pastrarea, conservarea si cunoasterea patrimoniului masonic romanesc, a culturii masonice romanesti, a traditiilor, obiceiurilor, datinilor de pe intreg cuprinsul tarii noastre si promovarea acestora peste hotare, astfel incat sa ne ocupam locul legitim pe care il meritam in lume.
La Craiova, pe linga tinuta de Mare Consiliu al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI ‐ Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice unde se vor aproba constituirea de noi Loji si Triunghiuri Masonice, constituirea si functionarea Supremului Consiliu Roman al Ritului Scotian Antic si Acceptat de Grad 33 si Ultim pentru Romania ca parte componenta a Piramidei Masonice oncepute de MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI ‐ Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice, Marele Maestru Il. Fr. Viorel Danacu va consacra si aprinde luminile Respectabilei Loji "Banul Craiovei" urmata de instalarea Demnitarilor, Ofiterilor si a Venerabilului Maestru al acesteia.
Deasemenea va avea loc si o tinuta Solemna a Respectabilei Loje de Perfectie "Steaua Romaniei" nr. 1 de la Orientul Bucuresti care va reuni fratii de gradele 4 ‐ 14 din cadrul MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI ‐ Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice, urmand o Agapa fraterna unde Marele Maestru Il. Fr. Viorel Danacu va rosti mesajul sau cu ocazia Sarbatorii Solstitiului Sfantului Ioan de Vara .
La Craiova sambata 14 iulie 2012 Marele Maestru Il. Fr. Viorel Danacu va sustine o Conferinta Masonica Publica cu tema: "ACTUALITATI SI PERSPECTIVELE DE DEZVOLTARE ALE MASONERIEI DIN ROMANIA, PANA IN 2030", insotit de Fratii din toata tara si a invitatilor din partea gazdelor, urmand o Conferinta de Presa unde va face unele declaratii .
Cu alese sentimente de pretuire ,
Mihnea-Octavian Manolache
Mare Secretar
Lucretiu Radu
Mare Maestru Regional


Resurse Web : www.masonerie.com

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories