Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Confort termic ridicat cu solutiile de rulouri exterioare


Autorul: spataru andrei
Subiect: Scharx Romania
Adaugat la : December 12, 2011   Vizualizari : 681
Rate Autor : Curent : 2.49 /5
Rate Articol : Curent : 2.12 /5Cresterea confortului termic in cadrul locuintei se poate realiza prin montarea de rulouri exterioare de calitate. Materialele din care sunt fabricate rulourile ofera eleganta, rezistenta si de asemenea, ajuta la realizarea unei izolatii termice deosebite.

Incalzirea locuintei si mentinerea unei temperaturi optime in cadrul acesteia se realizeaza cu aportul a mai multor surse. Izolatiile exterioare si mai ales izolarea ferestrelor joaca un rol foarte important in realizarea dar si mentinerea necesarului de caldura intr-o locuinta. Rulourile exterioare protejeaza ferestrele si creeaza o bariera impotriva patrunderii frigului din exterior, ajutand astfel la reducerea costurilor de incalzire.

Fabricate din PVC sau din aluminiu, solutiile de izolare a ferestrelor reprezentate de rulouri exterioare sunt foarte rezistente, se intretin usor, nu necesita vopsire si de asemenea, confera un confort fonic deosebit. Acestea pot fi actionate atat manual, cat si electric.

Securitatea deosebita conferita de solutiile de rulouri exterioare asigura protectie antiefractie, materialele din care sunt realizate asigurand protectie sporita impotriva intemperiilor. Fie ca este vorba de solutiile de rulouri exterioare aluminiu sau rulouri exterioare PVC, acestea reprezinta o investitie avantajoasa pentru locuinta.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre rulouri exterioare, materiale, modele, culori sau servicii de montaj ale acestor produse, nu ezitati sa accesati site-ul nostru: www.scharx.ro. O echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru orice fel de informatii legate de produse, servicii si oferte personalizate.


Resurse Web : Rulouri exterioare

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories