Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Construirea unei societati democratice in Orientul Mijlociu dezbatuta la Bucuresti


Autorul: Admin
Adaugat la : June 7, 2011   Vizualizari : 959
Rate Autor : Curent : 2.56 /5
Rate Articol : Curent : 2.39 /5Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica a gazduit in data de 19 mai 2011 seminarul european : Reformele din Siria. Construirea unei societati democratice in Orientul Mijlociu.
Seminarul a fost organizat cu sprijinul Consiliului European pentru Relatii Internationale si a vizat familiarizarea expertilor in relatii internationale, a jurnalistilor si oamenilor politici cu privire la procesul de reforma initiat de presedintele Siriei : Bashar Al Assad.
In prezentarea situatiei actuale, vorbitorii au ilustrat faptul ca Siria a reusit sa invinga conspiratia internationala care viza distrugerea independentei si a unitatii sale teritoriale , sa respinga atacurile teroriste si sa protejeze populatia civila de atacurile inamicilor externi.
Principalul factor al acestei victorii la constituit unitatea politica si solidarizarea poporului sirian in jurul presedintelui Bashar Al Assad si increderea poporului sirian in procesul de reforma initiat de guvernul de la Damasc.
Victoria Siriei in fata unei agresiuni moderne , cu tot arsenalul sofisticat al unui razboi al secolului XXI : utilizand atacuri mass media, rapoarte media falsificate, incitand la ura si violenta inter-etnica si inter-religioasa , trimiterea de unitati teroriste , totul a demonstrat puterea de rezistenta a unei societati deschise, democratice si in plin proces de afirmare a vointei nationale, a precizat prof.dr.Anton Caragea, directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica .
Siria se putea bizui in acest proces de reforma pe o societate deschisa si cu o democratie in consolidare, cu 13 partide legal inregistrate cu sute de publicatii, cu o diversitate de opinii si informatii rar intalnita in zona .
Societatea siriana se bucura deja de multipartidism , de o mass media independenta si viguroasa , de o societate civila in plina constructie, fiind una din cele mai liberale societati din Orientul Mijlociu aprecia prof.dr.Anton Caragea.
La randul sau prof.dr. M. Constantinescu, directorul adjunct al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, a sustinut un raport apreciind ca in actualul proces de reforma, initiat in Siria de presedintele Bashar Al Assad, a stiut sa atraga toate categoriile sociale si profesionale, a stiut sa asigure o larga consultare cu personalitatile non guvernamentale si a oferit si o dimensiune de analiza in adancime a situatiei interne, organizand dezbateri cu comunitatile locale.
Astfel reforma siriana are toate sansele sa reuseasca, deoarece este constituita pe analiza nevoilor reale ale poporului si este rodul unei consultari generale a apreciat prof.Constantinescu.
Alte rapoarte au vizat libertatea de care se bucura mass media si viabilitatea sistemului informational sirian, care a stiut sa faca fata atacurilor propagandistice venite din exterior. Toti participantii au apreciat favorabil pozitia luata de Romania inca din primele ore ale conflictului de-a sprijinii poporul sirian si pe Presedintele Bashar Al Assad .
Decizia Romaniei de a lua pozitie in favoarea fortelor binelui si a democratiei, in fata fortelor distrugerii, a reprezentat o incurajare pentru alte tari din Uniunea Europeana de a lua o atitudine pozitiva fata de Siria.
Seminarul de informare si analiza s-a incheiat cu exprimarea generala a sprijinului fata de procesul de reforma din Siria si cu certitudinea ca procesul electoral sirian ce se va desfasura ca urmare a acestor reforme va fi unul ce va asigura in continuare pentru Siria statutul de cea mai importanta democratie consolidata a zonei.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories