Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cooper Pear explica noul Regulament BNR


Autorul: Elias Vlad
Subiect: Cooper Pear - Solutia ta de RE Finantare
Adaugat la : September 8, 2011   Vizualizari : 936
Rate Autor : Curent : 2.78 /5
Rate Articol : Curent : 2.64 /5Cooper Pear explica proiectul noului Regulament BNR si cum va afecta acesta condițiile de acordare a creditelor bancare pentru persoane fizice.
Conform noului regulament propus de BNR privind creditarea persoanelor fizice, se încurajeaza creditarea în moneda naționala, atât pentru creditele de consum cât si pentru creditele destinate achizițiilor de locuințe. Totodata, noul regulament prevede limitarea creditarii în alte valute si restricționarea accesului la creditele de consum, indiferent daca acestea sunt garantate sau nu.
“Practic, modificarile majore aduse regulamentului, sunt date de modul de determinare a venitului eligibil si de modificarea unor conditii de acordare a creditelor. BNR propune bancilor, ca in calculul venitului eligibil, sa tina cont de aplicarea unor procente de ponderare, in functie de valuta in care clientul doreste sa se imprumute astfel, pentru EURO bancile vor trebui sa ajusteze veniturile cu 35.5%, pentru CHF cu 52.6%, pentru USD cu 40.9%, iar pentru celelalte valute se va utiliza valoarea aferenta CHF-ului. Regulamentul mai prevede aplicarea unui procent de ponderare a veniturilor in procent de 0.6%, pentru a acoperi riscul fluctuatiilor de dobanda si 6% pentru fluctuatiile de dobanda, indiferent de moneda creditului. Din punct de vedere al veniturilor, aceste modificari vor diminua semnificativ sumele in valuta, pe care un client le poate imprumuta in prezent, mai putin afectati fiind cei care opteaza pentru creditarea in RON”, explica Vlad Elias, Managing Partner Cooper Pear.
“Creditele de consum vor fi si ele afectate, prin limitarea perioadei de acordare la 5 ani si obligatia solicitantilor de astfel de credite de a dispune de garantii reale sau personale, care sa acopere in proportie de 133% valoarea creditului, ceea ce implica prezentarea unui codebitor sau a unei garantii imobiliare. Nici creditele pentru achizitia de locuinte nu au fost uitate de noul regulament, care prevede pentru acest tip de credit un avans minim de 30%, in cazul in care clientii opteaza pentru EUR si minim 40% pentru celelalte monede exceptand moneda nationala, unde avansul este de minim 15%”, a adaugat Vlad Elias.
Regulamentul va fi supus dezbaterii publice pana la data de 20 Septembrie, data de la care bancile vor avea la dispozitie 90 de zile pentru a-si alinia produsele cu cerintele BNR.

Despre Cooper Pear
Cooper Pear este un site care se adreseaza celor care doresc sa contracteze un credit sau sa refinanteze un credit existent. Site-ul si echipa din spatele sau ofera un suport real in procesul de consiliere financiara a clientului si in indrumarea catre banca si oferta cea mai avantajoasa pentru client si pentru necesitatile acestuia.

Contact de presa
Vlad Elias
Managing Partner Cooper Pear
Tel: 0371 376 486
E-mail: vlad.elias@cooperpear.ro
Web: www.cooperpear.ro


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories