Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Copilarie petrecuta impreuna cu jucarii copii, papusi si jucarii plus


Autorul: Cosmor Sebastian
Subiect: S.C. GIFT ONLINE SRL
Adaugat la : August 8, 2012   Vizualizari : 510
Rate Autor : Curent : 2.48 /5
Rate Articol : Curent : 2.20 /5Perioada copilariei este cea mai frumoasa perioada din viata, perioada in care problemele si grijile nu exista. Parintii isi doresc tot ceea ce este mai bine pentru copii lor si tocmai de aceea trebuie sa stie cum sa le faca aceasta etapa din viata, minunata. Un prim pas in acest sens este achizitionarea de jucarii cat mai potrivite pentru fiecare copil in parte dar si grupa de varsta.
Jucariile au cunoscut o evolutie extraordinar de mare, transformand orice lucru real in jucarie, printre aceastea se numara: trenulete, roboti, carucioare si accesorii pentru copii, papusi, iar orice animal poate fi facut acum din plus. Cele mai indragite de catre copii sunt: jucarii plus si papusi.
O papusa este cea mai buna prietena si confidenta a fetitei dumneavoastra, o jucarie ce poate fi transformata intr-o fiinta magica, alaturi de care fetita isi va petrece mult timp. Jucariile ce sunt cele mai potrivite pentru copii de toate varstele sunt acealea de plus, pentru ca sunt noi si pufoase, ele neputand sa raneasca copii. Micutii pot de asemenea sa doarme impreuna cu jucariile preferate de plus.
Pentru ca modul in care se simte copilul tau este important pentru noi, iti punem la dispozitie o gama extrem de variata de jucarii copii, papusi si jucarii plus impreuna cu care micutul sau micuta ta va avea o lume de poveste.
Toate aceste produse le puteti vizualiza pe site-ul www.jucariimagice.ro sau daca aveti intrebari suplimentare le puteti adresa la numere de telefon: 0786.814.415 (COSMOTE); 0720.825.077 (VODAFONE); 031439.94.83 (FIX)


Resurse Web : www.jucariimagice.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories