Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cosmetics Beauty Hair 2012 in perioada 20 - 23 Septembrie


Autorul: Centrul Expozitional ROMEXPO
Subiect: ROMEXPO
Adaugat la : September 19, 2012   Vizualizari : 495
Rate Autor : Curent : 2.69 /5
Rate Articol : Curent : 2.40 /5Evenimentul din aceasta toamna sa anunta inca de pe acum unul bogat atat in ceea ce priveste oferta de cosmetice si echipamente prezentate de catre companiile participante, cat si programul activitatilor conexe: demonstratii de machiaj profesional, nail design, coafura, tratamente faciale si intretinere corporala, sustinute de catre stilisti renumiti din tara si din strainatate.

Printre noutatile Cosmetics Beauty Hair 2012 se vor numara tehnologii inovatoare de estetica si ingrediente de ultima ora ce contribuie la realizarea unor rezultate spectaculoase in remodelarea corporala prin stimulare celulara, epilare definitiva si reintinerire. In acelasi timp, vizitatorii vor regasi in cadrul targului produse organice, aparate profesionale de noua generatie care asigura rezultate extraordinare pentru lifting facial, tratamente anticelulitice sau tratamente de lux.

Astfel, cei peste 16.000 de vizitatori, estimati a trece pragul acestei editii, vor putea profita de reducerile substantiale oferite de catre firmele prezente la Cosmetics Beauty Hair 2012, printre care putem mentiona: Top Line Europa, Sonyamod, Beauty One, Rowe, WNR Nail Art, Salon Pro, Axelle, Wigmond, Delight Hour Salon & SPA, Tertia Cosmetic, dar si de posibilitatea de a-si dezvolta cariera prin asimilarea de noi tehnici dezvaluite in premiera de catre expertii participanti.
Totodata, Cosmetics Beauty Hair 2012 va gazdui concursuri dedicate atat specialistilor in domeniu, cat si publicului larg:
“Gala Estetica Awards 2012” – Concurs de coafura, multibrand, in cadrul caruia vor fi premiate cele mai bune lucrari si fotografii de hairstyling.
Seminar despre tendintele Toamna - Iarna 2012 in moda si make-up.
Invitati: Alin Galatescu, Ioana Blaj, Alex Abagiu, Simona Semen, Iris Serban, Oana Zidaru (Redactor Sef Divahair), Isabel Buganu (Owner IB Communication, agentie de PR International pentru designerii romani).
Seminar despre tendintele bio in industria beauty.
Invitata: Laura Calin, Owner VforVerde.ro, platforma de promovare a ceea ce se intampla “verde urban” in Romania.
Workshop-uri si demonstratii de make-up gratuite sustinute de partenerul evenimentului, Diva Hair – diagnosticare gratuita a sanatatii firului de par, demonstartii cu extensii revolutionare, tendinte internationale in make-up aplicate la piata autohtona, seminar organizat de bloggerii romani de fashion - Cum se reflecta colectiile designerilor romani in „moda de strada”.
Seminarul Tendinte in fashion 2012 – 2013 sustinut de Oana Zidaru, stilist, blogger si Redactor Sef Diva.
Seminarul Tendinte in make-up 2012 – 2013, sustinut de Suzana Visan, make-up artist PRO TV.
Seminar despre fotografia de moda in Romania. Invitati: Roxana Enache, Dana Andrei, Vali Barbulescu, Oana Mihoc.
Designeri invitati sa isi expuna colectiile la Cosmetics Beauty Hair 2012: Iris Serban, Simona Semen, Rhea Costa, Cristi Zamfira, Surorile Negulescu,Lucian Rusu, Stefan Musca, Ioana Ciolacu (Londra), Irina Voinea (Londra)


Resurse Web : Cosmetics Beauty Hair

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories