Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cotroceniul incepe sa isi recapete stralucirea de altadata


Autorul: elle021 elle021
Subiect: Klaus & Partners
Adaugat la : September 15, 2011   Vizualizari : 795
Rate Autor : Curent : 2.60 /5
Rate Articol : Curent : 2.49 /5Zona rezidentiala exclusivista Cotroceni incepe treptat sa isi recapete stralucirea de odinioara, existand foarte multe proprietati cu arhitectura deosebita in curs de renovare. Proprietarii, de regula oameni de afaceri sau vedete de televiziune, aloca bugete mari pentru reconditionarea proprietatilor pastrand elementele arhitecturale vechi.
"Cotroceniul incepe sa intinereasca si sa straluceasca cum era odata. Se pare ca o mare parte din vilele aflate in zona cea mai ravnita a Cotroceniului (Arenele BNR - Parcul Romniceanu) sunt in plina renovare in acest final de vara si inceput de toamna", spune Claudiu Hategan, proprietarul agentiei imobiliare Klaus & Partners, care detine si opereaza site-ul www.vilecotroceni.ro.
Potrivit lui Hategan, anul acesta, desi nu au fost instrainate foarte multe proprietati exista un numar mult mai mare de proprietati care au intrat in renovari/restaurari complete. Foarte multi noi proprietari, persoane care au cumparat sau au mostenit proprietatile, persoane tinere, au decis ca e momentul cel mai potrivit sa consolideze si renoveze integral vilele pe care le detin datorita costurilor mai mici de renovare decat erau in anii 2007-2008 dar si datorita disponibilitatii mai mari din partea constructorilor care nu mai sunt atat de ocupati cum erau odinioara in aceasta perioada a anului.
"Se pare ca o mare parte din locuitorii mai varstnici ai Cotroceniului au decis sa vanda sau sa lase proprietatile mari si greu de intretinut urmasilor acestora, persoane mai tinere care au potential financiar mai mare si care au inceput sa dea o alta fata locuintelor redandu-le stralucirea de alta data", mai precizeaza proprietarul Klauss & Partners, care mai detine si siteurile www.kpimobiliare.ro si www.apartamentecotroceni.ro.
"In Cotroceni locuiesc foarte multe personalitati politice, oameni de afaceri, vedete TV si radio, persoane care au ales sa locuiasca aici datorita caracterului unic al acestei oaze de verdeata in centrul Bucurestiului. Acestia raman in continuare clientii cei mai interesati de aceasta zona a capitalei alaturi de persoanele care au trait pe vremuri in Cotroceni si care doresc sa revina cu locuinta in zona in care au copilarit", incheie Claudiu Hategan.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories