Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Castiga o plimbare cu yachtul oferita de Smart Experience !


Autorul: Chirciu Andreea
Subiect: Smart Experience
Adaugat la : July 13, 2011   Vizualizari : 704
Rate Autor : Curent : 2.61 /5
Rate Articol : Curent : 2.20 /5Recomanda cadourile-experienta SmartExperience catre un coleg din companie, devino fan-ul nostru pe pagina de Facebook si te inscriem in tombola "Plimbare cu yachtul cu prietenii"! Timona in vant, ridicam panzele!
Pot castiga un pachet "SmartSailing Day pentru 10" - o plimbare cu velierul pe Marea Neagra pentru tine si inca maxim 9 prieteni, la bordul unui velier de lux. In timpul acestei plimbari vet experimenta cum e sa fii capitan de vas si vet avea parte de o distracte pe cinste: muzica buna, concursuri de sarituri in apa, sailing jacuzzi (vet fi 'trasi' de barca prin apa cu ajutorul unei parame si vet intelege de ce ii spunem asa) si multe alte suprize.
Tot ce trebuie sa faci este sa trimit un e-mail* cu recomandarea catre colegi, parteneri sau prieteni, punand SmartExperience.ro in CC (info@smartexperience.ro).Fiecare recomandare catre colegi, parteneri sau prieteni din alte companii, it aduce o sansa in plus, iar fiecare cadou achizitonat de tine in perioada 05 Iulie 2011 " 14 Septembrie 2011 de pe SmartExperience.ro it aduce 5 sanse/puncte in plus. Vom extrage castigatorul pe 15 Septembrie 2011.

Premiu Suplimentar!

Participantul cu cele mai multe sanse/puncte de participare va castiga 6 vouchere de "Rapel in Valea Prahovei", pentru el si inca 5 prieteni. Vor cobori de pe stanca de 15 m ancorat de o coarda! In mod sigur toata aceasta experienta ii va invata sa isi depaseasca limitele cotidiene si ii va relaxa la maximum printr-o idee inedita. n cazul in care acesta a castigat deja pachetul "SmartSailing Day pentru 10", premiul suplimentar va fi oferit participantului aflat pe locul 2 din punct de vedere al numarului de sanse/puncte.

SmartExperience.ro va ofera un mijloc simplu de a darui prietenilor, familiei sau partenerilor de afaceri experientele la care au visat din totdeauna.O data ca niciodata vor putea experimenta o cina romantica pe un yacht, un curs de pilotaj auto, zboruri cu balonul sau momente de relaxare la spa.

O data ca niciodata, oferit un cadou inedit de pe SmartExperience.ro!

*Nota:
NU sunt acceptate si/sau luate in considerare adresele de e-mail de tip public, gratuit (ex: @gmail, @yahoo etc.), ci doar cele de companie.


Resurse Web : Smart Experience

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories