Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cu Zanussi, gatitul este simplu si placut!


Autorul: Bucuroiu Diana
Subiect: Zanussi
Adaugat la : September 26, 2012   Vizualizari : 579
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.48 /5Doresti sa simplifici procesul de preparare a mancarii? Simplu. Incepe prin a elimina etapa de curatare de dupa - intotdeauna neplacuta si de lunga durata. Electrocasnicele Zanussi se potrivesc perfect nevoilor tale. Plita gas on glass si cuptorul electric multifunctional te ajuta sa-ti descoperi si fructifici talentul culinar, prin functiile inovative cu care sunt dotate, si elimina grija murdariei lasate in urma. Pentru ca procesul de gatit sa fie simplu si placut.

Plita gas on glass de la Zanussi - simplitate in curatare si siguranta in bucatarie
Dupa fiecare sesiune de gatit, apelezi la bureti abrazivi si solutii chimice ca sa poti scoate uleiul scurs si resturile de mancare arse de pe plita. Fabricata dintr-o suprafata de sticla eleganta si usor de intretinut, plita gas on glass de la Zanussi se poate curata simplu, doar cu ajutorul unei lavete umede. Suporturile emailate pentru vase, de care dispune, au o suprafata neteda care iti permite sa cureti imediat chiar si zonele greu accesibile. Astfel, iti usurezi considerabil munca, gatitul devenind o placere si un moment de relaxare.

Pe langa simplitate, plita gas on glass de la Zanussi iti garanteaza si siguranta ta si a familiei tale. Nu mai trebuie sa stai cu grija de fiecare data cand lasi o clipa mancarea nesupravegheata pe plita. Prevazuta cu un sistem de siguranta, prin intermediul caruia se asigura oprirea automata a gazului in situatia in care flacara se stinge accidental, aceasta previne orice surpriza neplacuta.

Cuptorul multifunctional de la Zanussi - gateste pur si simplu singur
Preocupat ca ai putea arde mancarea, obisnuiai sa pierzi timpul privind cum friptura se rumeneste. Functia Set&Go a cuptorului electric multifunctional de la Zanussi iti permite de-acum sa petreci clipele respective intr-un mod mult mai placut: cu cei dragi, aranjand masa sau urmarind serialul favorit. Programand cronometrul cu care este dotat, cuptorul se va stinge automat atunci cand mancarea este gata. Astfel, tu economisesti energie, in timp ce cuptorul gateste, pur si simplu, singur.

Efortul depus pentru indepartarea uleiului ars din interiorul cuptorului este un motiv intemeiat pentru a evita retetele care necesita coacere. Cu functia de autocuratare pirolitica a cuptorului, poti sa-ti prepari prajitura preferata de cate ori doresti, fara a avea grija curatarii de dupa. La atingerea unui buton, functia de autocuratare se activeaza, temperatura cuptorului se ridica la 500 de grade, iar resturile de mancare se transforma in cenusa. La finalul programului, tot ce trebuie sa faci este sa stergi cu o laveta umeda - nimic mai simplu!

Plita Gas on Glass de la Zanussi ZGO62414BA poate fi gasita in magazinele de specialitate la un pret recomandat de 979 lei, iar cuptorul electric multifunctional Zanussi ZOP37902XK poate fi achizitionat la pretul recomandat de 2099 lei.


Resurse Web : www.zanussi.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories