Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cum Ingrijim Trandafirii de Gradină in August?


Autorul: Alina F.
Subiect: FamousRoses.eu
Adaugat la : August 20, 2012   Vizualizari : 502
Rate Autor : Curent : 2.54 /5
Rate Articol : Curent : 2.19 /5August este ultima lună in care este recomandat să mai aplicați ingrășăminte trandafirilor. In caz contrar riscați ca la venirea iernii trandafirii dumneavoastră să inghețe deoarece crenguțele noi formate nu vor ajunge la maturitate iar seva din crengile mature s-ar putea să nu se retragă odată cu venirea frigului.

Continuați tratarea trandafirilor impotriva bolilor și dăunătorilor.

Inlăturați florile veștejite pentru a stimula apariția altor flori. Florile vestejite incep să formeze fructul iar fructul consumă energia a 3 - 4 flori noi care ar putea sa apară.

Indepărtați lăstarii care cresc dedesubtul altoiului. in caz contrar aceștia vor sufoca planta.

Udați bine solul la rădăcina trandafirului, insa evitați să udați frunzele. Udați o data la două zile și zilnic in zilele călduroase astfel incat solul să fie umed la o adancime de 30 - 40 cm. Cel mai bun timp pentru udat este dimineața devreme pentru a reduce evaporarea. In cazul in care va ajunge apă pe frunze aceasta va avea sufficient timp să se usuce.

Adăugați cateva straturi de mulci obținuți din rumeguș, talaș sau coajă de copac. Ajută la menținerea umidității solului și suprimă creșterea buruienilor. Mulcii se descompun treptat și adaugă substanțe nutritive in sol. Evitați coaja sau țandăra provenită de la conifere deoarece conține rășini in cantități considerabile.

In luna August mai puteți planta trandafiri achiziționați la ghiveci care vor inflori din Septembrie pana la primul ingheț.

Incepand cu sfarșitul lui August inspre sfarsitul toamnei este o perioada optima pentru trandafiri deoarece temperaturile sunt mai scăzute și astfel mugurii au timp să se dezvolte in flori mai mari și mai frumoase. Urmand sfaturile de mai sus, incepand cu Septembrie, veți avea o spectaculosa inflorire și gradina dumneavoastra va fi plină de culoare.

Despre FamousRoses.eu
FamousRoses.eu comercializează butăși de trandafiri de gardină importați din Franța, direct de la pepinierele Delbard și Meilland.

Trandafirii acestor producători sunt recunoscuți și apreciați in intreagă lume, fiind de asemenea premiați la numeroase concursuri internaționale de profil, fapt ce ii plasează in fruntea soiurilor de trandafiri. Sunt superbi, romantici și sofisticați. ii puteți admira și achiziționa pe http://www.FamousRoses.eu


Resurse Web : www.famousroses.eu

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories