Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cum cumperi pe SellADeal.ro?


Autorul: SellADeal Dot ro
Subiect: SellADeal.ro
Adaugat la : December 6, 2011   Vizualizari : 674
Rate Autor : Curent : 2.63 /5
Rate Articol : Curent : 2.30 /5Cand si cum intru in posesia produselor cumparate pe http://www.selladeal.ro?

Produsele cumparate vor fi disponibile in format electronic in contul tau de indata ce plata este procesata. Pentru a avea acces la ele si pentru a le putea folosi, selecteaza "Contul meu" si verifica sectiunea "Produse cumparate".

Cand imi pot folosi produsele cumparate?

Produsele pot fi folosite imediat dupa ce cumpararea a fost confirmata. Totodata, in cazul anumitor produse, ofertele pot fi diferite in functie de termenii si conditiile prezente pe site-ul originar (de exemplu in cazul voucherelor de reduceri). Noi vom afisa un link care te va directiona automat pe site-ul respectiv in astfel de cazuri.

Pot cumpara un produs pe care sa il fac cadou?

Desigur, insa se poate intampla ca proprietarul sa nu accepte sau pe site-ul originar sa fie specificat ca produsele nu sunt transferabile si ca nu pot fi oferite cadou. In cazul acesta persoana care primeste produsul drept cadou nu are dreptul sa il foloseasca. Te rugam sa tii cont ca unele oferte restrictioneaza numarul de produse care pot fi folosite de aceeasi persoana, asadar s-ar putea sa nu poti oferi cadou mai multe produse aceleiasi persoane.

Este scris numele altcuiva pe produs. Pot sa il folosesc cu toate astea?

Da, insa se poate intampla ca in termenii si conditiile ofertei de pe site-ul originar sau ale vanzatorului sa fie specificata imposibilitatea de a folosi produsul de catre alta persoana decat cea care l-a achizitionat initial. Termenii si conditiile site-ului SellADeal.ro interzic vanzatorilor sa posteze produse care nu sunt transferabile. Daca observi pe site produse netransferabile te rugam sa ne contactezi imediat.

Cat ma costa sa cumpar pe SellADeal.ro?

SellADeal nu incaseaza nici un fel de comision de la cumparatori. Acestia platesc doar pretul stabilit de vanzatorul produsului.

Este in siguranta procedura de cumparare pe SellADeal.ro?

Desigur. Noi folosim mobilPay, unul dintre cele mai de incredere servicii de plata online pentru a procesa platile. Pentru siguranta ta, noi nu adunam si nici nu pastram datele cardului tau, ale contului bancar sau ale altor informatii; in schimb ne bazam pe mobilPay sa procedeze astfel.

Cum platesc pentru o comanda?

Noi folosim mobilPay, unul dintre cele mai de incredere servicii de plata online pentru a procesa platile. In cadrul procesului de cumparare, vei fi directionat catre pagina securizata de plata a mobilPay unde va trebui sa introduci datele nesesare efectuarii platii, vei confirma plata si apoi vei fi redirectionat inapoi pe SellADeal.ro.

Cum stiu ca produsele de pe SellADeal.ro sunt valabile, ca se pot folosi?

Fiecare produs este garantat pe propria raspundere a vanzatorului, care isi asuma toate consecintele legale, ca este autentic, utilizabil si ca are dreptul sa fie comercializat. Daca descoperi ca produsul nu indeplineste aceste conditii, te rugam sa ne contactezi imediat. Pentru mai multe detalii citeste raspunsul la urmatoarea intrebare cu privire la Garantia oferita de vanzator.

Ce reprezinta Garantia oferita de vanzator?

Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate si astfel sa satisfacem toti utilizatorii site-ului SellADeal.ro. Daca vei cumpara un produs de pe site-ul nostru si in mai putin de 10 de zile sau in cadrul intervalului de expirare a produsului cumparat, in functie de care termen este atins primul, descoperi ca acel produs nu nu se poate folosi, vanzatorul garanteaza, prin punerea in vanzare a produsului si implicit a acceptarii Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului cat si a legilor in vigoare care reglementeza comertul online, ca iti va returna banii. Pentru mai multe detalii despre garantie aici. Restituirea nu va include o suma mai mare de bani decat cea platita de cumparator pentru produs, ca urmare a imposibilitatii folosirii acestuia. SellADeal se va implica in conditiile prevazute in Termani si Conditii in rezolvarea eventualelor conflicte aparute.

Vreau o restituire. Ce trebuie sa fac?

Daca descoperi ca produsul pe care l-ai achizitionat pe SellADeal.ro nu este utilizabil te vom ajuta cu cea mai mare placere sa rezolvi problema sau chiar sa ti se returneze banii daca este cazul. Te rugam sa urmezi pasii necesari prezenti in Termeni si Conditii si sa ne scrii pe adresa de email cum, cand, unde ai incercat sa folosesti produsul si nu ai reusit.

Pot cumpara de pe SellADeal.ro daca locuiesc in afara Romaniei?

Daca accesezi si utilizezi Site-ul dintr-o locatie din afara Romaniei, esti responsabil pentru respectarea tuturor legilor aplicabile iar SellADeal nu este responsabil pentru un astfel de acces.

Cumpara si vinde si tu acum reducerile tale pe http://www.selladeal.ro

Cu SellADeal poti doar sa castigi!


Resurse Web : SellADeal.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories