Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cum evităm efectul yo-yo


Autorul: Giunca Georgiana
Subiect: Chilliburner
Adaugat la : January 31, 2012   Vizualizari : 486
Rate Autor : Curent : 2.78 /5
Rate Articol : Curent : 2.37 /5Una dintre cele mai mari probleme cauzate de excesul de zel in curele de slăbit este efectul yo-yo. Scăderea rapidă in greutate duce la slăbirea organismului, iar kilogramele pierdute sunt recaștigate imediat după ce cura a fost intreruptă. Pentru a preveni apariția acestui dezechilibru, soluția stă in urmarea unei cure care ajută la pierderea progresivă și eficientă a kilogramelor in plus. Folosirea suplimentelor alimentare pentru slăbit este indicată doar dacă acestea propun o scădere in greutate naturală şi echilibrată.

Cum apare efectul yo - yo? in timpul unei diete alimentare stricte, metabolismul scade, iar in momentul in care se revine la alimentația normală, organismul incepe să stocheze grăsimile, așteptandu-se la o nouă scădere a aportului de substanțe nutritive. Din cauza incetinirii metabolismului, grăsimile nu sunt arse la fel de repede ca inainte de inceperea dietei, astfel că se poate ajunge la o greutate chiar mai mare decat cea inițială.

Cele mai multe produse pentru slăbit promit o pierdere spectaculoasă de greutate, dar nu garantează că nu vom pune kilogramele pierdute la loc. Un supliment nutritiv sănătos şi performant este acela care propune o modalitate eficientă de a scăpa de kilogramele nedorite, dar și de efectul yo-yo. Ultima noutate din Romania in materie de suplimente de slăbit, Chilliburner, asigură o slăbire progresivă, de 2-4 kilograme pe lună, avand la bază un proces natural de ardere a grăsimilor, datorită substanţei active extrasă din ardeiul iute.

Bazat pe capsaicină (extract natural de arde iute), ceai verde și inulină, Chilliburner este un preparat detoxifiant puternic, ce descompune celulele de grăsime in mod natural, reglează digestia, reduce pofta de mancare și stimulează metabolismul. Totodată, Chilliburner impiedică noi depuneri de grăsime, eficientizand procesul de slăbire pe termen lung şi impiedicand apariția efectului yo-yo.

Principala premisă in prevenire efectului yo-yo este slăbirea sănătoasă, aceasta insemnand un echilibru intre alimentație corectă, stil de viață sănătos și exercițiu fizic. Chilliburner nu implică un regim alimentar drastic, dar este recomandat in asociere cu sportul şi ajută metabolismul pentru un consum optim de energie.

Mai multe detalii pe www.chilliburner.ro
PR&Comunicare: Sănătatea Press Group - Expertul tău in comunicare pe domeniul medical

Georgiana Giunca, PR Executive
press@sanatateapressgroup.ro


Resurse Web : Chilliburner

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories