Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cum isi metin mentin vedetele de la Hollywood un par sanatos


Autorul: Beauty One
Subiect: BeautyOne
Adaugat la : August 4, 2011   Vizualizari : 913
Rate Autor : Curent : 2.60 /5
Rate Articol : Curent : 2.52 /5Acum, produsul care repara parul deteriorat, care ii reda sanatatea si vitalitatea, este disponibil si in Romania. Este vorba despre Silk Infusion de la CHI, cel mai apreciat brand din America, utilizat de hairstilisti din intreaga lume si preferatul celebritatilor de la Hollywood.
Rihanna, Avril Lavigne, Megan Fox, Jessica Alba sunt doar cateva dintre vedetele care si-au declarat loialitatea fata de brandul CHI, intrucat cu ajutorul lor pot obtine culoarea perfecta, o coafura impecabila si rezistenta, avand totodata un par incredibil de sanatos.
Cercetatorii au descoperit ca matasea naturala repara in profunzime firul de par si are rezultate spectaculoase pe toate tipurile de par, in special pe cel deteriorate. Testele realizate si recomandarile hairstilistilor din intreaga lume pozitioneaza Silk Infusion ca fiind cel mai eficient produs pentru repararea parului uscat, deteriorat, rezultatele sale fiind superioare chiar si celor obtinute cu uleiul de argan.
CHI Silk Infusion este singurul tratament formulat din matase naturala 100% reprezentand ultima inovatie in revitalizarea parului deshidratat. Imbogatit cu molecule din matase naturala, proteine din grau si soia, repara firul de par din interior spre exterior, lansandu-l moale, stralucitor si usor de aranjat.
In plus, protejeaza parul de agentii nocivi din mediul exterior si de coafatul cu caldura, nu contine alcool si ofera hidratare, stralucire si rezistenta pentru toate tipurile de par.
Incearca si tu CHI Silk Infusion si bucura-te de un par stralucitor si sanatos ca al celebritatilor de la Hollywood!

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories