Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cum ramane cu procesele de recuperare si evitare a taxei in 2012?


Autorul: Coltuc Marius
Subiect: C.A.Coltuc
Adaugat la : November 2, 2011   Vizualizari : 862
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.73 /5Luni, 31.11.2011, a fost adoptat de Senat proiectul de lege prin care se modifica aplicarea taxei auto. Cu 57 de voturi "pentru", noua formula a taxei presupune misorarea cu 25%, dar si taxarea primei transcrieri a dreptului de proprietate asupra autovehiculelor inmatriculate in Romania inainte de 01.01.2007. Oficialii ministerului sustin ca aceasta formula rezolva problema semnalata de Curtea Europeana de Justitie, cea a discriminarii indirecte. Cei mai multi dintre detinatorii unui autovehicul se intreaba insa in ce fel schimba aceste modificari derularea proceselor de recuperare sau evitare a taxei auto.

Av. Coltuc Marius, reprezentant al Cabinetului de avocatura Coltuc, are pe rol in toata tara mii de procese cu speta recuperarii sau evitarii taxei auto. De asemenea, a sustinut intens prin crearea petitiei si a grupurilor STOP TAXEI DE POLUARE!, necesitatea, dar si ilegalitatea acestei taxe in formele prezentate pana in acest moment. Caracterul discriminatoriu invocat prin incalcarea art. 110 din Tratatul UE in procesele de acest gen a fost confirmat si de Curtea Europeana de Justitie. Ministrul mediului sustine insa ca modificarile introduse prin noul proiect de lege solutioneaza acest caracter discriminatoriu. Intrebat despre impactul pe care il are noul proiect de lege asupra proceselor, Av. Coltuc Marius sustine ca momentan lucrurile raman neschimbate.

"Pana va deveni o lege, proiectul trebuie sa treaca si de plenul Senatului, apoi sa fie publicata in Monitorul Oficial. Procesele vor continua ca si pana acum, nimic nu este schimbat momentan. In plus, proiectul de lege propune o aplicare retroactiva, ceea ce nu este tocmai in regula. In plus, daca se aplica si discutia conform careia din 2013 va exista o taxa care va respecta strict principiul "poluatorul plasteste", va exista problema celor care au platit deja o taxa cu acest principiu pentru intreaga perioada de viata a automobilului. Prin urmare, legea nu exista inca, iar taxele pot fi in continuare recuperate sau evitate.", declara av. Marius Coltuc.

Consultanta gratuita si dezbateri online
In urma parteneriatului incheiat cu site-ul 4tuning.ro la inceputul lunii noiembrie a.c., C.A.Coltuc va oferi raspunsuri avizate membrilor forumului care doresc sa afle solutii legislative la problemele pe care le intampina.

De asemenea, pentru a completa consultanta juridica gratuita de pe forumul 4tuning.ro, C.A.Coltuc a decis sustinerea detinatorilor de automobile ce doresc sa-si recupereze banii, sau sa evite achitarea taxei de poluare, prin postarea zilnica pe blog de hotarari castigate de ei cu aceste spete, precum si prin deschiderea unei dezbateri prin intermediul careia se doresc a fi revelate judetele in care se poate circula cu masina pe toata perioada procesului de evitare a platii taxei auto.

"Speram ca publicarea sentintelor pozitive sa le confere incredere in sansele de castig ale actiunilor pe care le-au demarat sau doresc sa le porneasca. Informatiile obtinute in cadrul dezbaterii sunt publice la orice moment, la sfarsitul acesteia urmand sa facem o lista cu acestea si sa le publicam pe blog si pe grupurile online.", afirma av. Coltuc.

Dezbaterea este deschisa si pe forum astfel ca utilizatorii si cei care doresc sa contribuie la discutie sunt invitati fie pe blog, fie pe forum, pentru a oferi si a obtine informatiile necesare demersului.

Despre C.A.Coltuc

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii. Initiatoarea petitiei "STOP TAXEI DE POLUARE" si a grupurilor cu acelasi nume pe Facebook, Yahoo si Google, are pe rol peste 1000 de procese cu speta taxei auto in toata tara.

Pentru detalii/declaratii/interviuri:
Av.Coltuc Marius
avocat@coltuc.ro
0745.150.894
www.coltuc.ro


Resurse Web : www.coltuc.ro/blog

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories