Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cuptorul CombiSteam de la Electrolux – abur si caldura pentru mancaruri gustoase si sanatoase


Autorul: Bucuroiu Diana
Subiect: Electrolux
Adaugat la : December 10, 2012   Vizualizari : 361
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.36 /5



In ultimii ani, gatitul a inceput sa fie perceput diferit atat de cei care au talent culinar, cat si de cei care acorda foarte putin timp pregatirii mesei. Datorita tehnologiei avansate folosite de echipamentele de gatit, prepararea mancarii este vazuta acum ca o modalitate de socializare sau ca un pas important in adoptarea unui stil de viata sanatos. Cuptorul CombiSteam de la Electrolux iti permite sa transformi fiecare sesiune de gatit intr-un adevarat ritual culinar. Combinand aburul cu caldura conventionala, asemenea tehnologiei folosite in bucatariile marilor restaurante, cuptorul iti permite sa gatesti rapid retete inedite, sanatoase si foarte gustoase.

Optiunea 100% abur, pentru mancaruri gustoase care isi pastreaza toti nutrientii

Fierberea legumelor sau a carnii era privita ca fiind cea mai simpla modalitate prin care puteai prepara o mancare sanatoasa, lipsita de grasimi. Pe langa gustul mai putin savuros al preparatelor, prin fierbere se pierd si cele mai multe din vitaminele si mineralele alimentelor. Folosind optiunea cu 100% abur, CombiSteam iti ofera posibilitatea sa gatesti mancaruri sanatoase si gustoase, pastrand prospetimea si nutrientii naturali ai alimentelor. Aceasta functie este recomandata in special pentru prepararea legumelor, a pestelui si a orezului, fiind o modalitate perfecta prin care poti renunta pentru totdeauna la ulei, adoptand astfel un stil de viata mult mai sanatos.

Optiunea de abur + caldura conventionala, pentru mai multa inspiratie in bucatarie

Secretul mancarurilor gustoase din bucatariile marilor restaurante sta in combinarea aburului cu caldura conventionala. Dispunand de 7 pana la 12 programe de gatit, CombiSteam iti permite sa alegi combinatia perfecta de abur si caldura, in functie de reteta pe care doresti sa o pregatesti. Daca vrei un pui fraged si crocant la exterior, poti folosi functia CrispSteam care iti prepara mancarea cu zece minute mai rapid decat cuptoarele conventionale, la o temperatura de numai 20grdC. In plus, cele 85 de retete predefinite, primite la achizitionarea cuptorului cu abur, iti vor oferi un plus de inspiratie in bucatarie.

Optiuni variate si potrivite pentru orice reteta

Dispunand de functii dintre cele mai diverse, CombiSteam iti ofera posibilitati multiple de pregatire a hranei. Functia „FoodProbe” iti permite sa masori temperatura din interiorul prajiturii sau a fripturii pentru a vedea exact cand este gata, iar „Heat&Hold” te ajuta sa pastrezi mancarea calda pentru invitati, mentinand preparatele la temperatura de 80 de grade, timp de 30 de minute dupa incheierea procesului de gatit. In plus, spatiul incapator al cuptorului cu abur iti permite sa gatesti simultan deserturile preferate, friptura sau garnitura de legume, fiecare pastrandu-si gustul individual.

Optiunea de autocuratare, pentru o munca simplificata

Dupa ce ai terminat de gatit, nu trebuie sa te mai preocupi de curatarea cuptorului. Folosind functia de curatare cu abur, grasimile si resturile de mancare arsa se vor dizolva ca prin minune. In plus, suprafata de email faciliteaza scurgerea murdariei, astfel vei reusi sa stergi totul cu multa usurinta si vei putea sa petreci mai mult timp alaturi de invitati.
Cuptoarele cu abur de la Electrolux se gasesc in magazinele de specialitate la preturi incepand de la 4.015 lei.


Resurse Web : www.electrolux.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories