Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Curs EDU EUPC PMP Exam Prep 21 - 24 februarie Bucuresti


Autorul: EDU EUPC
Subiect: EDU EUPC
Adaugat la : February 6, 2012   Vizualizari : 608
Rate Autor : Curent : 2.51 /5
Rate Articol : Curent : 2.48 /5European Project Consulting (EUPC), unul dintre putinii furnizori de educatie din Romania autorizati de PMI (R.E.P.) si reprezentant exclusiv in Romania si Turcia al RMC Project Management - cel mai important furnizor de formare si dezvoltare profesionala la nivel mondial in domeniul managementului de proiect, organizeaza in perioada 21 - 24 februarie 2011, in Bucuresti, o noua serie a cursului PMP Exam Prep, oferindu-le absolventilor acestui curs posibilitatea dobandirii certificarii internationale de Project Management Professional.
Acest curs utilizeaza tehnici de invatare rapida a adultilor si este destinat sa ii ajute pe participanti in pregatirea pentru examenul Project Management Professional (PMP), facilitand insusirea unui volum mare de informatii din managementul proiectelor intr-un timp cat mai scurt de invatare.

Trainer

Ilie Dragan, PhDc, MBA, PMP

Incepand cu anul 1999 a activat in management de proiect in diverse roluri si functii, de la membru al echipei de proiect pana la manager de program in diverse industrii: constructii, energie, gaz si petrol, educatie, consultanta.

In 2006 a fondat European Project Consulting, firma de consultanta si training ce activeaza in domeniul fondurilor europene, managementului de proiect si al pregatirii profesionale, cu activitate in tara si strainatate (Serbia, Turcia - prin EuroAsiaProjects).
Este trainer acreditat "Rita Mulcahy" pentru programe de pregatire in vederea obtinerii certificarii internationale in domeniul managementului proiectelor si programelor.

Studii: Ilie Dragan este absolvent a doua programe de MBA, unul dintre acestea in domeniul Marketingului - University of Ottawa/HEC Montreal/ASE Bucuresti (2005), iar cel de-al doilea fiind Professional MBA - Specializare Process and Project Management - Executive Academy of Vienna. De asemenea, a urmat cursurile Colegiului National de Aparare, precum si Leadership Institute Master Class - Project Management Institute (2010). In prezent urmeaza un program de doctorat in cadrul University of Bradford, UK avand ca tema "Project management as competitive advantage".

Publicatii: Coautor sau coordonator al mai multor lucrari, precum: "Elaborarea Proiectelor cu finantare din fondurile structurale pentru IMM-uri", "Fonduri structurale pentru administratia publica - Elaborarea si Implementarea proiectelor in perioada de programare 2007 - 2013", "Gradul de maturitate in management de proiect al organizatiilor romanesti implicate in procesul de absorbtie al fondurilor europene", Presedinte al Project Management Institute (PMI) - Romania Chapter, Ilie este si membru in echipa restransa de traducere in limba romana a Project Management Body of Knowledge.
Obtine 35 de contact hours pentru inscrierea la examenul PMI-PMP!


Cursul mai este programat in perioada:
- 28 - 31 martie 2012;
- 9 - 12 mai 2012.

Contact inscrieri:
Madalina Iorga
Responsabil Training

Tel/Fax: +40 21 312 23 30/31
Mobil: +40 725 29 13 97
E-mail: trainingpm@eupc.ro, madaliana.iorga@eupc.ro
Website: http://edu.eupc.ro


Resurse Web : http://edu.eupc.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories