Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Curs EDU EUPC PMP® Exam Prep 9 – 12 mai 2012, Bucuresti


Autorul: EDU EUPC
Subiect: EDU EUPC
Adaugat la : April 3, 2012   Vizualizari : 602
Rate Autor : Curent : 2.51 /5
Rate Articol : Curent : 2.42 /5Acest curs utilizeaza tehnici de invatare rapida a adultilor si este destinat sa ii ajute pe participanti in pregatirea pentru examenul Project Management Professional (PMP®), facilitand insusirea unui volum mare de informatii din managementul proiectelor intr-un timp cat mai scurt de invatare.

Cursul se adreseaza: managerilor din diferite organizatii implicati in coordonarea proiectelor cu o experienta de minim 3 ani in domeniu, coordonatorilor de proiecte din organizatiile neguvernamentale sau autoritatile publice locale, persoanelor care prin natura activitatilor sunt implicate in elaborarea si implementarea de proiecte si/sau managerilor de proiecte sau membrilor echipei de proiect implicati in proiecte cu finantare europeana si nu numai, care au experienta in gestionarea proiectelor de mare amploare.

Trainer
Ilie Dragan, PhDc, MBA, PMP

Incepand cu anul 1999 a activat in management de proiect in diverse roluri si functii, de la membru al echipei de proiect pana la manager de program in diverse industrii: constructii, energie, gaz si petrol, educatie, consultanta.
In 2006 a fondat European Project Consulting, firma de consultanta si training ce activeaza in domeniul fondurilor europene, managementului de proiect si al pregatirii profesionale, cu activitate in tara si strainatate (Serbia, Turcia - prin EuroAsiaProjects).
Este trainer acreditat „Rita Mulcahy” pentru programe de pregatire in vederea obtinerii certificarii internationale in domeniul managementului proiectelor si programelor.

Studii: Ilie Dragan este absolvent a doua programe de MBA, unul dintre acestea in domeniul Marketingului – University of Ottawa/HEC Montreal/ASE Bucuresti (2005), iar cel de-al doilea fiind Professional MBA – Specializare Process and Project Management – Executive Academy of Vienna. De asemenea, a urmat cursurile Colegiului National de Aparare, precum si Leadership Institute Master Class – Project Management Institute (2010). In prezent urmeaza un program educational in cadrul University of Oxford, Said Business School – Innovation and Strategy Diploma.

Publicatii: Coautor sau coordonator al mai multor lucrari, precum: "Elaborarea Proiectelor cu finantare din fondurile structurale pentru IMM-uri", "Fonduri structurale pentru administratia publica – Elaborarea si Implementarea proiectelor in perioada de programare 2007 – 2013", „Gradul de maturitate in management de proiect al organizatiilor romanesti implicate in procesul de absorbtie al fondurilor europene”, Presedinte al Project Management Institute (PMI) – Romania Chapter, Ilie este si membru in echipa restransa de traducere in limba romana a Project Management Body of Knowledge.

Obtine 35 de contact hours pentru inscrierea la examenul PMI-PMP!

Pentru o descriere detaliata a cursului consultati site-ul http://edu.eupc.ro.

Cursul mai este programat in perioada:
- 4 – 7 iulie 2012;
- 5 – 8 septembrie 2012.

Contact inscrieri:
Madalina Iorga – Departament Training

Tel/Fax: +40 21 312 23 30/31
Mobil: +40 725 29 13 97
E-mail: trainingpm@eupc.ro, madaliana.iorga@eupc.ro
Website: http://edu.eupc.ro
Adresa: str. Popa Tatu, nr. 62 A, tronson D, sector 1, Bucuresti, RomaniaComenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories