Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Curs Limba Engleza pentru adulti, autorizat CNFPA, Bucuresti


Autorul: TOP QUALITY MANAGEMENT TQM
Subiect: TOP QUALITY MANAGEMENT
Adaugat la : March 16, 2012   Vizualizari : 595
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.10 /5Participantii la cursurile de limba engleza vor beneficia de pretul special de 10 RON/ora.

CURSURI ENGLEZA PENTRU ADULTI (alte detalii - www.engleza-franceza.ro)

Cursurile de limba engleza organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale in folosirea unei limbi straine: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris si interactiunea in conversatie.
Toate modulele de studiul limbii engleze sunt structurate in conformitate cu cerintele Cadrului european comun de referinta pentru invatarea/predarea si evaluarea competentelor in domeniul limbilor.

Oferta educationala (www.engleza-franceza.ro) pentru cursurile de limba engleza este structurata modulat pentru fiecare nivel de studiu: incepator, mediu, avansat. Acestor module li se adauga programele de perfectionare: Curs engleza conversatie si Curs engleza pentru afaceri. Fiecare modul, cu exceptia modulului pentru incepatori, incepe cu un test care permite evaluarea nivelului de cunostinte real al fiecarui cursant si incadrarea acestuia in grupa sau modulul potrivit.

In urma examinarii finale, cursantii vor obtine certificat de absolvire emis de CNFPA recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

ORGANIZAREA CURSURILOR DE LIMBA ENGLEZA (detalii - www.engleza-franceza.ro)

Cursul standard se adreseaza persoanelor care doresc sa inceapa studiul limbii engleze dar si celor care vor sa-si consolideze cunostintele deja dobandite. Cursantii pot opta pentru unul dintre cele 3 module: engleza incepatori (modul A1+A2), engleza mediu (modul B1+B2) si engleza avansati (modul C1). Fiecare modul se desfasoara pe parcursul a 88 ore didactice, ritmul de studiu fiind de 3 - 4 ore sustinute de doua ori pe saptamana.

Persoanele cu un program foarte aglomerat in timpul saptamanii se pot inscrie la cursuri de week-end si pot parcurge cele trei module sambata, cate 4 ore.

TOP QUALITY MANAGEMENT a pregatit pentru cursurile de engleza pentru afaceri si conversatie (http://www.engleza-franceza.ro/)teme variate din toate domeniile, astfel incat acestea sa acopere toate sferele de interese. Cursurile de engleza pentru afaceri se adreseaza persoanelor care stapanesc deja limba engleza dar vor sa se specializeze in limbajul afacerilor, in timp ce cursurile de conversatie reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care stiu deja limba engleza dar au dificultati de structurare a conversatiei. Ambele cursuri se desfasoara in sistem interactiv punandu-se accent pe dialoguri si jocuri de rol. Fiecare curs se desfasoara pe parcursul a 44 ore didactice, ritmul de studiu fiind de 3 ore pe saptamana.

Cusurile de limba engleza organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT sunt sustinute de lectori cu vasta experienta in domeniu si inalta tinuta profesionala.

O grupa se constituie cu minimum 7 cursanti. Cursurile incep in fiecare luna in functie de completarea grupelor. TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.


COSTUL CURSURILOR DE LIMBA ENGLEZA

Costul unei ore didactice este de 10 RON reprezentand: prestatia lectorului, testari intermediare si materiale de studiu. Taxa de examinare pentru obtinerea certificatului CNFPA se achita separat.

Pentru inscriere la cursurile de limba engleza va rugam sa accesati sectiunea "Inscriere cursuri". Informatii suplimentare puteti obtine la tel. 021/340.04.30 si 0724 370 347 si/sau prin e-mail: office@topquality.ro; office@cursuriautorizate.ro.


Resurse Web : Curs Limba engleza

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories