Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Curs acreditat CNFPA "Manager proiect, Bucuresti, 13 - 27 ianuarie 2012


Autorul: Colceru Irina
Subiect: BestEuro Financial Coonsulting
Adaugat la : January 4, 2012   Vizualizari : 682
Rate Autor : Curent : 2.61 /5
Rate Articol : Curent : 2.34 /5BEFC are onoarea de a va invita sa participati la cursul acreditat CNFPA "Manager proiect", la Bucuresti, in perioada 13 - 27 ianuarie2012.
OFERTA!!
Trimiteti formularul de inscriere pana pe 10 ianuarie si beneficiati de taxa redusa de doar 850 lei/participant.
Cursul este elaborat si sustinut de traineri cu peste 15 ani experienta in domeniu, evaluatori recunoscuti international, care va pot oferi punctul de vedere alunui evaluator, pentru a va mari sansele de a obtine finantare prin unul din fondurile structurale puse la dispozitia statelor membre ale Uniunii Europene.
Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.
Marimea grupului: maxim 20 participanti
Durata: 5 zile
Esalonarea in timp: 2 zile consecutive, saptamanal. Ultima zi: examen de certificare competente.
Numarul de ore: 8 ore/zi (5 sesiuni, separate de pauzele de cafea si de masa)
Perioada de desfasurare: 13, 14, 20, 21 ianuarie curs; 27 ianuarie 2012 examen.
Metoda de instruire: interactiv, participativ, practic in domeniul de activitate
Taxa de participare: 1100lei/participant (TVA inclus).
Aceasta reprezinta costul integral al cursului si include suportul de curs, pauzele de cafea, precum si taxa de examinare si de eliberare a certificatului de absolvire de catre CNFPA.
OFERTA!!
Trimiteti formularul de inscriere pana pe 10 ianuarie si beneficiati de taxa redusa de doar 850 lei/participant.
Plata cursului poate fi facuta in doua transe (prima transa pana in prima zi de curs inclusiv, iar a doua, pana in ziua examenului).
Conditii de inscriere: trimiteti formularul de inscriere la office@befc.ro sau contactati-ne la nr. de telefon: +4 0737 216371.
Competente dobandite:
1 Stabilirea scopului proiectului
2 Stabilirea cerinelor de management integrat al proiectului
3 Planificarea activitatilor is jaloanelor proiectului
4 Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
5 Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
6 Managementul riscurilor
7 Managementul echipei de proiect
8 Managementul comunicarii in cadrul proiectului
9 Managementul calitatii proiectului
Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa elaboreze proiecte in vederea accesarii fondurilor nerambursabile si nu numai.
Cursul este structurat in doua parti:
- Partea teoretica - livrarea de cunostinte si informatii
- Partea practica - ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate. Aceasta va consta in lucrul in echipe ce vizeaza dezvoltarea ideii de proiect.

Urmand acest curs veti beneficia de vasta experienta a lectorilor nostri in scrierea proiectelor, dar si in evaluarea acestora, Dvs putand sa aflati care sunt aspectele urmarite de evaluatori in acordarea punctajelor, sporindu-va astfel sansele de a obtine finantare in cadrul uneia dintre sursele de finantare active in Romania, la momentul actual.

Cursul este acreditat de statul roman prin "Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale" si "Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului", iar certificatul eliberat la absolvire este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Lectori: Cezar Scarlat -Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Asistent, sef de lucrari, Conferentiar, Profesor universitar. Studii post universitare Inginerie economica, Entrepreneurial Engineering Certification Program University of New Mexico, USA, International Business Certification Program Washington State University, USA, “General Management” Attestation Institut de Gestion Internationale, Cergy-Pontoise, France. Cezar Scarlat este membru al diferitelor asociatii profesionale. Are numeroase certificari, mentionam doar: "Expert Evaluator" de catre CNCSIS, certificat ca “Financial and Investments Services” Specialist by the National Bank of Greece, within the Greek Development Assistance Programme; certificat ca “Professional trainer” in cadrul multor proiecte; Professional Business Counselor si Master Business Counselor by Washington State University and Washington Sate Small Business Development Center, a facut cursuri “PRIMAVERA Project Planner (P3)” in Project Management si cursuri SAP R3 Finance/Accounting training programme organizate de SAP-Romania. Are experienta in peste 30 de proiecte / programe internationale sau cu participare internationala
Sergiu Stan -Lector univ. drd. - Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, Vicepresedinte - Patronatul Medicinei Integrative. Stan s-a implicat ca expert in diferite proiecte precum: Perceptia privind relevanta sociala a managementului de proiect. Studiu privind strategia de internationalizare a invatamantului superior romanesc. Valoare adaugata a invatamantului superior romanesc la brandul de tara", derulat in cadrul Programului CNMP (2007 2010); Educatie civica pentru colectarea selectiva a deseurilor in campusurile universitare", derulat in cadrul Programului CNMP (2008 2010); Studiu privind transformarea politicilor de responsabilitate sociala corporativa in parghii ale dezvoltarii durabile a Romaniei", derulat in cadrul Programului CNMP (2007 2010). Este autorul si coautorul al unui numar mare de carti de specialitate din domeniul Managementului de proiect
Irina Colceru- absolventa a Facultatii Relatii Economice Internationale, a activat in cadrul diplomatic, are numeroase certificari si participari la seminarii: “Professional Partnership Qualification for South East Europe”, Germania, “Macroeconomic policies” organizat de Guvernul Coreei de Sud; Comisia Europeana, monitorizare proiecte DG Enlargement si DG Regio in Belgia (Bruxelles) si in Grecia (Atena) in Ministerul Economiei si Finantelor si Minsterul Agriculturii, si la Autoritatea Regionala de Management din Tripoli Pelopones; forumul “Evaluation of the Structural Funds”, Ungaria. Este membru al Asociatiei Internationala a Consultantilor ( AIC), si Asociatiei Romana a Evaluatorilor de PPP (RoSE). Este consultant international, are o experienta de peste 15 de ani in managementul financiar al proiectelor adresate diferitilor beneficiari. A activat atat in mediul privat cat si non-guvernamental dar si in institutii guvernamentale responsabile de pregatirea Romaniei pentru aderare la Uniunea Europeana, este un bun cunoscator al mecanismelor de functionare a institutiilor europene si instrumentelor financiare comunitare. In prezent este consultant intr-o serie de proiecte finantate de Uniunea Europeana, fiind implicata atat in evaluarea proiectelor pentru diferite programe operationale (cca. 800 de proiecte evaluate), in implementare dar si ca lector avand numeroase certificari cat si Formator Acreditat CNFPA.
Erika Tusa- este licentiata in economie, avand Masterat în economie la Catedra de Cibernetic, Statistica si Informatica economica, Academia de Studii Economice. Are experienta in implementarea a peste 20 de proiecte finantate international, fiind consultant senior - Expert- economic si /sau financiar. Dr. Erika Tusa poseda o vasta experienta in economia mediului, analiza de date, evaluarea financiara a aspectelor de mediu a diferitelor proiecte si dezvoltarea modelelor si matricelor de cost. A elaborat diferite proiecte de gestionare a deseurilor cu o competenta evaluare a costurilor si planificare financiara la nivel regional si national si poseda solide cunostine in domeniul legislatiei EU legate de mediu.
AGENDA INSTRUIRII o gasiti pe site-ul nostru: www.befc.ro, sectiunea Cursuri.
Detalii:
www.befc.ro
www.befc.blog.com
office@befc.ro
0737216371


Resurse Web : Curs Manager proiect

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories