Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Curs autorizat Expert achizitii publice


Autorul: TOP QUALITY MANAGEMENT TQM
Subiect: TOP QUALITY MANAGEMENT
Adaugat la : September 24, 2012   Vizualizari : 614
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.60 /5Top Quality Management are placerea de a va invita sa participati la un nou curs de Expert achizitii publice, organizat in Bucuresti, in perioada 1 - 9 octombrie intre orele 9.00 - 17.00.

Accesul este liber tuturor celor care doresc sa urmeze acest curs, insa pentru eliberarea certificatului de absolvire, este necesara o copie dupa diploma de studii superioare juridice, tehnice sau economice (sau adeverinta echivalenta).
Durata: 32 ore (8 ore/zi)
Perioada: 1, 2, 8, 9 octombrie 2012, intre orele 9.00 - 17.00
Taxa de participare: 900 lei/participant (0%TVA). Aceasta reprezinta costul integral al cursului si include suportul de curs, pauzele de cafea, precum si taxa de examinare si de eliberare a certificatului de absolvire de catre CNFPA.
Clientii si abonatii newsletter Top Quality Management beneficiaza de taxa redusa de participare de 700 lei (0% TVA)+taxa de examinare/participant.
Tematica:
Cursul este structurat in doua parti:
• Partea teoretica - livrarea de cunostinte si informatii
• Partea practica - ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate.
Partea teoretica:
* Introducere in Achizitiile Publice: definitii, obiective, caracteristici, concept, termeni de specialitate si continutul acestora.
* Procesul achizitiilor publice: Planificarea, aplicarea, atribuirea si implementarea contractului de achizitie
* Legislatia nationala si europeana Sistemul de achizitii publice in Romania: privire de ansamblu; principiile achizittiilor publice.
* Conflictul de interese: definire si aplicare
* Contractul de achizitie publica
* Contractul de lucrari
* Contractul de furnizare, Contractul de servicii
* Reguli de estimare a contractelor
* Planificarea achizitiilor publice; identificarea necesitatilor; intocmirea Programului anual al achizitiilor Publice; identificarea procedurilor ce urmeaza a fi aplicate; stabilirea calendarului pentru aplicarea fiecarei proceduri
* Atribuirea contractelor de achizitie publica: fisa de date; caietul de sarcini; tipuri de formulare
* Criterii de calificare si selectie: documente si formulare solicitate;
* Proceduri de atribuire a contractelor: cerea de oferte; licitatia deschisa; licitatia restransa; dialogul competitive; negocierea; concursul de solutii.
* Evaluarea ofertelor: deschiderea ofertelor; comisia de evaluare; oferta castigatoare; procedura de contestarea a procedurilor de achizitie publica; contestatia; solutii CNSC.
Obiectivul cursului este de a pregati persoane pentru ocupatia de Expert Achizitii Publice (cod COR 241946). Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor de a practica meseria de Expert Achizitii Publice. Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, conform Ordonantei Guvernului Romaniei nr.129 din 2000. Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).
Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il gasiti pe site-ul nostru: www.cursuriautorizate.ro.
Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea nationala pentru Calificari (ANC - fost CNFPA). Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.
Detalii:
www.cursuriautorizate.ro
comunicare@cursuriautorizate.ro
021.340.04.30, 0735 183 922


Resurse Web : www.cursuriautorizate.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories