Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Cursuri de design interior la Design Corner


Autorul: aurelia filip
Subiect: Design Corner- Cursuri design
Adaugat la : May 2, 2012   Vizualizari : 869
Rate Autor : Curent : 2.55 /5
Rate Articol : Curent : 2.51 /5Design Corner este o initiativa pornita din pasiunea pentru arte decorative si design si are la baza ideea ca frumusetea este darul innascut al fiecaruia dintre noi, de care meritam sa ne bucuram zi de zi in casele si in viata noastra.Frumosul se invata, se slefuieste in timp, intr-un proces continuu de educare, din care fac parte si aceste cursuri de design interior.

Cursurile se adreseaza celor care vor sa lucreze in domeniu in orice fel: vanzatori in showroomuri de specialitate, consilieri, importatori de obiecte de design, viitori designeri, artisti, decoratori etc. dar mai ales celor care vor sa afle mai multe despre acest domeniu spectaculos, sa dobandeasca abilitati estetice, sa inteleaga frumosul si sa se informeze intr-un mediu organizat, placut, interactiv si prietenos.

Cursul de design comercial se adreseaza celor care doresc sa se perfectioneze si sa aprofundeze domeniul designului, nu doar in propria casa, ci si pentru afacerea proprie sau pentru clienti.

Ca si atestat va vom oferi la final o diploma eliberata de compania noastra si diplome de training pentru produse eliberate de partenerii nostri care sunt printre cei mai renumiti din piata: Destra Arte, Helios si Artemide, Carpet&Moore, DreamHomeDesign, Galeriile Noblesse, Insign,Theta,Benjamiin Moore, San Marco si altii.

In cadrul cursului de design rezidential se realizeaza proiectul casei fiecarui participant realizat in colaborare cu colegii, in echipe de 2 persoane si corectat de noi, iar la in de design comercial se va face proiectul unei cafenele, bar sau showroom, dupa caz.

Proiectele vor fi structurate un "roleplay" in care puteti experimenta experienta de designer si de beneficiar in acelasi timp si sunt realizate in tehnica colajului.

Iata si marturii ale colegilor vostri de la grupele anterioare despre cum au decurs lucrurile la curs:

“Atmosfera prietenoasa si de seriozitate la care se adauga un strop de relaxare si voie buna. Aceste lucruri imi vin in minte cand imi amintesc de cursul de design rezidential. Dar si diferenta dintre asteptari si rezultate.

Trebuie sa recunosc ca, la inceput, am fost sceptica in privinta sa. De obicei cursurile de durata scurta pe acest domeniu sunt doar pentru hobby-uri. Insa acesta a fost mai complex de atat.

Am inteles inca de la prima sedinta ca este important schimbul de informatii intre noi. Alcatuirea unei comunitati unde sa invatam unii de la altii. Am discutat atunci, cat mai realist, despre scopul acestui curs. Apoi am trecut la treaba.

Pentru mine a fost o exeprienta foarte placuta, am invatat multe lucruri noi si am corectat unele informatii eronate pe care ma bazam.
Iar daca voi incepe un proiect stiu ca voi avea cui sa cer sfaturi si pareri. Pana atunci insa, astept cu nerabdare urmatorul modul."


Maria Ecaterina Tache grupa 3 de design rezidential.

Locatia noastra este:

Design Corner: Str. Plutonier Vasile Luicu nr 2, Sector 2 Bucuresti

Lectorul Cursurilor de design de la Design Corner este Aurelia Filip designer de interior la House Line cu o experienta de peste 7 ani in domeniul designului de interior si al artelor decorative.

Va asteptam cu drag,

Echipa Design corner

tel: 0726225419 Radu Filip
www.aura.houseline.ro
www.houseline.ro
www.designcorner.ro


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories