Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


DA, la Help Net castigi!


Autorul: Grosanu Oana
Subiect: Help Net
Adaugat la : May 5, 2011   Vizualizari : 940
Rate Autor : Curent : 2.68 /5
Rate Articol : Curent : 2.44 /5In perioada mai-iunie, ti-am pregatit peste 3000 de motive pentru care merita sa vii in farmaciile Help Net.

Cumpara in valoare de peste 60 de lei din portofoliul de produse selectionat (dermatocosmetice, produse solare, produse de epilat, suplimente si accesorii sezoniere etc) si intra in marea tombola la care poti castiga unul din premiile: 3 excursii city-break la Istanbul, 15 biciclete, 3000 de produse pentru ingrijirea corpului, 100 de produse pentru controlul greutatii si 100 de sedinte de dermatoscopie (insotite de un diagnostic personalizat).

Singurul oras din lume construit pe doua continente, Istanbulul este una dintre cele vibrante si fascinante metropole din lume. Diversitatea activitatilor, ospitalitatea comerciantilor, mancarea exotica, numeroasele restaurante, frumusetea moscheelor, combinatia arhitecturala intre vechi si nou, intre prezent si legenda, sau peisajul pitoresc oferit de stramtoarea Bosfor sunt doar cateva din frumoasele amintiri pe care Istanbulul le poate oferi unui turist.

Dar indiferent unde vei merge sau ce planuri ai pentru vara aceasta, important este sa te bucuri din plin de fiecare moment, sa te simti bine in pielea ta si sa fii in forma maxima. Miscarea zilnica, produsele de ingrijire potrivite pielii tale si sfatul bun al unui specialist vor face cu siguranta diferenta.

Pentru detalii si noutati despre tombola DA, LA HELP NET CASTIGI, urmareste pagina noastra de Facebook - Farmaciile Help Net.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories