Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


De ce am nevoie de functia de declansare in timp real?


Autorul: Magureanu Monica
Subiect: SAV Integrated Systems
Adaugat la : September 26, 2011   Vizualizari : 569
Rate Autor : Curent : 2.66 /5
Rate Articol : Curent : 2.57 /5Cele mai noi camere IP Basler cu senzor CCD sunt echipate cu asa numita functie de declansare in timp real.

Camerele IP Basler capteaza imaginea fara a fi nevoie de nici un fel de declansare din partea utilizatorului. De exemplu, daca o camera este setata pentru o rata de 30 de imagini pe secunda, aceasta va genera intern toate semnalele necesare pentru a initia captura de imagini la fiecare 1/30 de secunda. Camera incepe pur si simplu fiecare captura de imagine necesara pentru a mentine rata de cadre.

Procesul normal de captare a imaginii la 30 fps
In multe situatii de supraveghere, acest mod de operare este exact ce doriti. O captura automata, un sir continuu de imagini ar fi perfecte, de exemplu, pentru a monitoriza activitatea la etajul bancar sau in holul unei cladiri. In unele situatii, totusi, trebuie sa declansati captura imaginii la un anumit moment. De exemplu, in cazul unui control in trafic, puteti declansa captura de imagini la un anumit moment dupa de masina trece de un senzor pe o sosea.

Caracteristica de declansare in timp real a camerelor Basler IP garanteaza ca o captura de imagini porneste dupa ce un semnal declansator este aplicat unui port I/O configurat corespunzator atunci cand perioada de anulare a expirat. Perioada de anulare a modelelor de camere-cutie Basler este de 7 milisecunde, astfel incat captura imaginii este garantata sa porneasca in timp de 7 milisecunde dupa ce semnalul declansator in timp real este aplicat unui port configurat corespunzator al unei camere.

Procesul de captare al imaginii cu functionalitate cu activare in timp real!

Pentru informatii suplimentare despre cum sa folositi functionalitatea cu activare in timp real cu ajutorul camerei Basler IP, va rugam contactati-ne.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru: Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie - ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) - Pentru partea de securitate - Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei - SPOP) - Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Printre clientii companiei se numara, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, Willbrook, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro


SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO - Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122


Resurse Web : SAV Integrated Systems

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories