Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


De ce lampile solare ?


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : April 6, 2011   Vizualizari : 1231
Rate Autor : Curent : 2.73 /5
Rate Articol : Curent : 2.48 /5Fara a fi nevoie de o retea electrica sau de cabluri de alimentare lampile solare pot fi amplasate oriunde. Mai mult, datorita faptului ca acestea folosesc doar energia solara, ele nu vor creste factura la energie.

Lampile solare au in componenta lor un acumulator reincarcarbil, un led si un mic panou fotovoltaic. Au de asemenea un sensor de lumina ce aprinde si stinge lampa automat.

Sunt usor de instalat si nu solicita grija beneficiarului cu privire la pornirea sau oprirea acestora.Tot ce este nevoie in vederea instalarii, consta doar in simpla implantare a acestora in sol in locul dorit. Astfel eventualele cheltuieli cu montajul vor putea fi eliminate. Si din acest punct de vedere lampile solare reprezinta un real avantaj.

Este posibil ca anumite tipuri de lampi solare sa necesite insurubare. Chiar si in acest caz lucrurile nu se complica si nu necesita interventia unui specialist. Teama de o posibila electrocutare nu poate fi justificata atunci cand vine vorba de instalarea lampilor solare.

De asemenea exista foarte multe tipuri de lampi ce pot fi asortate diferitelor peisaje. Piticii lampi solare impreuna cu Alba ca Zapada pot crea o atmosfera de poveste mai ales noaptea cand vizibilitatea lor creste.

Tortele din bambus pot aduce un plus de valoarea unei terase pe timpul serii in vreme ce felinarul de perete, ghiveciul lampa solara sau sticlutele colarate pot contribui pozitiv la valoarea intregului decor. Valoarea decorativa.

Exista de asemenea lampi solare plutitoare ce pot fi asezate pe suprafata apei. Piscinile, lacurile, sau fantanile decorative pot fi luminate pe tot timpul serii, durata de iluminare a acestor lampi, dupa o singura reincarcare fiind de aproximativ opt ore.

Lampile solare pot fi considerate pe buna dreptate solutii destu de avantajoase pentru iluminatul de exterior.

http://www.2u2me.ro/3-lampi-solare


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories