Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


De ce sa te muti in Melbourne?


Autorul: Diana Sa.
Subiect: Synch1 Romania
Adaugat la : April 26, 2012   Vizualizari : 573
Rate Autor : Curent : 2.38 /5
Rate Articol : Curent : 2.26 /5Aceasta intrebare este valabila doar daca esti hotarat sa emigrezi din Romania. Daca esti sigur ca vrei sa pleci din Romania, noi iti recomandam Melbourne in Australia, cel mai locuibil oras din lume, conform EIU.

The Economist Intelligence Unit face parte din The Economist Group si ofera analize macro-economice si de management la nivel global. In studiul realizat in 140 tari, au fost analizate urmatoarele dimensiuni: cultura, educatia, mediul, infrastructura, stabilitatea si sistemul de sanatate. Facand media, Melbourne a primit un scor de 97,5%, intrecand orase precum Vancouver sau Viena.

Nu departe in clasament s-au situate alte orase australiene precum Sydney (locul 6), Perth si Adelaide (amandoua pe locul 8). Doar Brisbane a fost ceva mai departe, situandu-se pe locul 21. Intre ele s-au situat alte orase din afara Australiei precum Toronto, care s-a plasat pe locul patru, Helsinki- locul sapte, Paris pe locul 16 iar Tokio pe locul 18.

Ca la orice lucru bun, exista si niste dezavantaje. Melbourne este situate pe locul sapte in topul celor mai scumpe orase. Este intrecut de orasul Sydney, care se plaseaza cu un loc mai sus, avand un cost al vietii cu 40% mai mare decat costul de viata din New York. Perth si Brisbane sunt si ele plasate in prima parte a clasamentului, nu departe de primele doua orase: Perth este situate pe locul 13 iar Brisbane pe locul 14 in topul oraselor scumpe, depasind cu 25% costul de viata din New York.

Conditiile excelente de viata merita aceste costuri, iar acest lucru este sustinut de multitudinea de emigranti care s-au indreptat spre Australia.


Resurse Web : www.romania-australia.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories