Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


De la auto-cunoastere la auto-conducere


Autorul: stefan silviu
Subiect: sc Efalia srl
Adaugat la : March 2, 2012   Vizualizari : 595
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.27 /5Automobilul familiei il fascineaza inca de cand privea cu atentie luminitele care se aprindeau pe bord, din scoica in care statea pe bancheta din spate.

De atunci a inceput sa cunoasca si el secretele masinii, chiar daca tu nu ti-ai dat seama de asta. Iar acum vrea sa o conduca, daca s-ar putea chiar de azi.

Pentru tine, parintele lui, nu exista nimic care sa nu se poata cand vine vorba de copilul tau. Iar ceea ce cauti tu se gaseste intr-o gama destul de variata in magazinul lumeacopiilor.com.ro.

Aici ai o sectiune speciala dedicata in exclusivitate masinutelor si motocicletelor electrice pentru copii. Cu acumulatori de 6 sau 12 V, cu una sau doua viteze, cu telecomanda sau fara,masinutele electrice reprezinta copii ale unor modele reale, sunt fabricate de producatori renumiti, si sunt destinate atat pentru fetite cat si pentru baietei.

Masinutele sunt echipate cu lumini, acceleratie si frana, au centura de siguranta si volan demontabil. Acumulatorul este dotat cu un incarcator de priza. Aceste produse se adreseaza copiilor cu varste de la 2 la 8 ani si pot atinge o viteza maxima de pana la 7km/h. Sarcina maxima admisibila este 35kg si au dimensiuni cuprinse intre 52 x 78 x 62 cm si 135 x 82 x 67. Autonomia este de aproximativ 1 ora, iar greutatea variaza intre 7 si 21 kg in functie de model.

Pentru cei pretentiosi, unele modele reprezinta la scara redusa modele consacrate in lumea automobilelor si au in dotare claxon electric, schimbator de viteze ,canapea cu doua locuri si telecomanda pentru a putea fi controlate de parintele supraveghetor.

De asemenea, in aceeasi sectiune dedicata de pe lumeacopiilor.com.ro puteti gasi o gama variata de motociclete electrice pentru copii, care pot avea printre dotari muzica, siguranta fuzibila de protectie, mers inainte si inapoi, acceleratie si frana pe aceeasi pedala, sirena politiei sau a salvarii si chiar doua motoare.

Asa ceva n-a vazut nici Top Gear!Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories