Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Diferenta dintre un convector si aeroterma electrica cu placi ceramice


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : November 16, 2011   Vizualizari : 1910
Rate Autor : Curent : 2.72 /5
Rate Articol : Curent : 2.53 /5Odata cu sosirea anotimpului rece articolele pentru incalzirea casei devin centrul de interes pentru cei mai multi dintre noi. Fie ca este vorba de generarea unei temperaturi optime ori de mentinerea acesteia, diversele tipuri de aparate de incalzire isi pot gasi utilitatea. Atat in locuinte cat si la birouri acestea pot satisface nevoile specifice de incalzire. In general, articolele de incalzire dispun de o serie de proprietati ce pot deservi diverselor necesitati manifestate de publicul larg.

De obicei pentru incalzirea spatiilor interioare se pot folosi radiatoarele ori aerotermele, caloriferele ori covectoarele electrice. Acestea pot fi considerate atat surse principale ce pot furniza o temperatura optima cat si masuri complementare in acest sens. In functie de gradul de eficienta a sistemului public de incalzire, de suprafata incaperii ori de destinatia acesteia poate depinde tipul aparatului electric de incalzire ce urmeaza a fi folosit. De pilda in cazul unei incaperi cu destinatie de locuit de aproximativ patruzeci si cinci de metrii patrati ii poate fi utila aeroterma electrica cu placi ceramice. Convectorul electric cu ventilator si timer poate fi ideal in cazul in care timpul de incalzire primeaza.

Aeroterma electrica de perete a fost conceputa a furniza si mentine o temperatura capabila a satisface atat in sezonul rece cat si in sezonul cald. Poate deopotriva genera aer cald de pana la patruzeci de grade Celsius dar si aer rece asigurand astfel confortul termic in zilele toride de vara. Aeroterma de perete cu placi ceramice dispune de o telecomanda cu ajutorul careia se poate controla temperatura de la distanta fara a mai fi nevoie de utilizarea panoului de control al acesteia. Datorita placilor ceramice, aeroterma poate pastra o temperatura constanta mai multa vreme. De asemenea este capabila a distribui aerul cald uniform in incapere, favorizand cresterea confortului termic.

Aeroterma electrica cu placi ceramice este ideala atunci cand se doreste incalzirea la o temperatura optima a unei incaperi intr-un interval de timp relativ scurt, comparativ cu alte aparate electrice destinate incalzirii casei. Aeroterma de perete se remarca in acelasi timp prin aceea ca ea poate fi folosita indiferent de anotimp, avand proprietatea de a raci sau de a incalzi aerul din locuinte. Avantajul major in cazul acesteia il poate reprezenta acele placi ceramice de care dispune. Acestea au proprietatea de a mentine aerul la o temperatura constanta mai mult timp cu acelasi consum de energie. Astfel aeroterma electrica de perete cu placi ceramice poate constitui o masura de reducere a cheltuielilor cu energia electrica si maximizarea confortului termic din spatiile interioare ale locuintelor ori birourilor.

De asemenea atunci cand este nevoie de incalzirea aerului din incaperi aproape instantaneu, se vor putea utiliza convectoarele electrice. Aceste dispozitive pot fi utile pentru a incalzi aerul la o temperatura ce poate satisface pe deplin beneficiarul. Convectorul electric poate ridica temperatura aerului destul de rapid iar acest lucru este evident doar daca vom considera principiul sau de functionare. Convectorul ingaduie aerului sa patrunda in interiorul carcasei sale, de unde prin intermediul unei rezistente electrice va fi incalzit. Datorita proprietatii aerului cald de a se ridica intotdeauna deasupra celui rece, acesta va parasi carcasa convectorului si se va intoarce in incapere contribuind pozitiv la incalzirea spatiilor interioare.

In cazul convectoarelor electrice pot fi intalnite in mod frecvent doua tipuri. Cel mai des utilizat este modelul simplu cu termostat ce serveste cu succes la incalzirea rapida a spatiilor interioare. Cel de-al doilea model este modelul cu timer ce poate controla pornirea si oprirea functionarii convectorului electric. Acest model poate da dovada de o eficienta crescuta datorita capacitatii sale de a functiona in intervale de timp stabilite in functie de necesitatile specifice beneficiarului. Atat convectorul electric cat si aeroterma de perete cu placi ceramice poate servi aceluiasi scop. Dimensiunea spatiului de incalzit, destinatia acestuia, frecventa sau durata de incalzire pot constitui factori decisivi ce influenteaza achizitionarea de aparate de incalzit. De regula aeroterma electrica sau convectorul poate servi eficient acolo unde sistemul public de incalzire lipseste ori nu poate asigura necesarul de caldura. Asadar, aceste dispozitive electrice pot genera sau suplinii dupa caz nevoile de confort termic manifestate de publicul larg.

http://www.2u2me.ro/42-incalzirea-casei


Resurse Web : Incalzirea Casei

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories