Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Diferentele dintre un trimmer si o masina de tuns iarba


Autorul: chican cristian
Subiect: Starwood Industrial Group
Adaugat la : March 4, 2011   Vizualizari : 1374
Rate Autor : Curent : 2.72 /5
Rate Articol : Curent : 2.56 /5Trimmerul si masina de tuns iarba servesc aceluiasi scop si anume pentru ingrijirea spatiilor verzi. Ambele au fost proiectate pentru a tunde gazonul. Insa spre deosebire de masina de tuns, trimmerul poate servi si la cosmetizarea pomilor sau a gardului viu.

Masina de tuns iarba este ideala atunci cand terenul nu prezinta denivelari. Si-a demonstrat de multe ori eficienta pe peluza din fata casei. Este usor de folosit iar consumul de carburat nu prezinta un impediment. De asemenea masina de tuns poate fi electrica si se va alimenta cu ajutorul unui cablu foarte lung conectat la reteaua de energie ori cu baterii sau pe benzina. Cele mai des intalnite insa sunt cele pe benzina.

Masina de tuns iarba poate fi o alegere buna atunci cand terenul este plan si nu dispune de tufe ornamentale, flori sau arbusti. Cel mai adesea masina de tuns poate interveni greoi in imediata apropiere a gardului. De aceea sunt ideale acolo unde peluza nu este imprejmuita.

Masina de tuns iarba poate functiona prin inpingere sau doar ghidare. Pentru acele spatii verzi unde iarba este deasa sau terenul este in panta se recomanda o masina cu un motor mai puternic.

In raport cu masina de tuns iarba, trimmerul sau motocoasa cum mai este cunoscut dispune de o mai mare flexibilitate. Cand vine vorba de trimmer spatiile de pe langa gard nu mai reprezinta o problema. Poate servi la tunsul peluzei, gradinii sau a spatiilor inguste din jurul casei.

Trimmerul permite accesul acolo unde masina de tuns nu poate ajunge. Se poate adapta spatiilor de la baza tufelor sau arbustilor decorativi. Anumite modele pot fi utilizate si la semiinaltime pentru curatarea de primavara a pomilor. Trimmerul poate fi utilizat in general pentru tunsul peluzelor intinse pe suprafete mari si in special pentru acele spatii verzi de dimensiuni mai reduse bogat ornamentate.

Aceste doua unelte sunt capabile a satisface cele mai multe dintre nevoile aparute in gradina. In functie de particularitatile spatiilor verzi aceste unelte se pot folosi fie impreuna fie separate. Specificitatea spatiilor exterioare de amenajat dicteaza adesea uneltele optime de folosit. Asa dar mediul poate fi cel ce va influenteaza in mare masura decizia noastra de cumparare.Detalii pe: http://www.2u2me.ro/45-trimmer-benzina-kit-4-in-1.htmlResurse Web : Trimmer pe benzina

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories