Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Dispenserul de sapun un accesoriu elegant si util pentru orice baie


Autorul: mari ciriello
Subiect: Instant Clean
Adaugat la : June 10, 2011   Vizualizari : 1124
Rate Autor : Curent : 2.47 /5
Rate Articol : Curent : 2.60 /5Modern si practic dispenserul de sapun face o baie sa arate mai eleganta. Forma nu anuleaza functia iar camerele dozatorului sunt dimensionate dupa volumul de trafic. Matrialele din care sunt confectionale dispenserele iau in considerare esteticul, finisajele si durabilitatea.
Un distribuitor de sapun poate fi manual sau automat iar ambele variante functioneaza la fel de bine in majoritatea situatiilor.
Cu toate acestea, un distribuitor de sapun pe baza de senzor montat pe peretele unui dus nu va functiona la fel de bine decat, cu o singura exceptie; daca il aplicam pe un blat care sa protejeze partea electronica de apa.
Un dispenser manual poate functiona ani de zile fara sa produca probleme, nu necesita sursa de energie si poate fi folosit in conditii de umiditate. Dispenserele de sapun pot fi montate pe blaturi, montate pe o suprafata sau incastrate.
Sapunul utilizat in dozatoarele de sapun are doua forme de baza. Forma, cea mai des utilizata este sapunul lichid obisnuit, pe care-l intalnim in restaurante, hoteluri, centre comerciale, scoli, centre de afaceri si in casa.
Foarte populare sunt distribuitoarele de sapun pe baza de spuma. Acestea sunt preferate pentru ca se renunta la sapun si ajuta la curatarea eficienta a mainilor.
Dispenserele de sapun pot fi reincarcabile adica se toarna sapunul lichid direct in camera dozatorului iar altele sunt pe baza de cartus, specifice unui vanzator sau producator.
Pentru domeniu sanitar exista dispensere speciale care sunt actionate cu cotul sau cu piciorul apasand pe o pedala, pentru a se evita intrarea in contact cu microbii si bacteriile. Astfel mainile se vor curata perfect fara sa fie atins distribuitorul.
Majoritatea producatorilor de dispensere de sapun utilizarea metal sau plastic in timpul constructiei Plasticul ABS utilizat in dispenserele de sapun ofera un model economic,durabil si potrivit pentru majoritatea aplicatiilor. Un dispenser de sapun realizat din otel inoxidabil ofera un aspect curat si un finisaj robust care este mai putin probabil sa se fisureze sau sa cedeze mai multor utilizari.
Asigurandu-va ca exista distribuitor de sapun la dispozitie acolo unde aveti locul de munca !


Resurse Web : Instant Clean

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories