Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Doar 10 lei pentru 30% reducere la peste 1500 de produse de lenjerie intima menite sa satisfaca toat


Autorul: SellADeal Dot ro
Subiect: http://www.selladeal.ro
Adaugat la : November 29, 2011   Vizualizari : 536
Rate Autor : Curent : 2.63 /5
Rate Articol : Curent : 2.20 /5Acum pe SellADeal.ro:

Doar 10 lei pentru 30% reducere la peste 1500 de produse de lenjerie intima menite sa satisfaca toate gusturile si "capriciile" doamnelor, domnisoarelor, dar si ale domnilor

Women-World.ro este cel mai mare magazin online de lenjerie intima.

Deschis in 2008, in acest moment importa direct si comercializeaza 9 branduri internationale de lenjerie intima si aproximativ 1500 de produse de lenjerie intima menite sa satisfaca toate gusturile si "capriciile" doamnelor, domnisoarelor, dar si ale domnilor. Toate produsele comercializate sunt originale si acopera o gama larga de produse: babydoll, catsuit, corsete, bikini, sutiene, pijamale, seturi de lenjerie, seturi sexy pentru animatoare de club, accesorii de dormitor, manusi, halate sexy, rochii.

Magazinul ofera clientilor posibilitatea de a filtra produsele in functie de culoarea/pretul/marimea/producatorul dorit.

Women World comercializeaza numai produse originale ale unor cunoscute brand-uri: Obsessive, Beauty Night, Anais, LivCo Fashion, Meriell, Baldi, Chilirose - Polonia, Dreamgirl, Leg Avenue - S.U.A., Jolidon.

Produsele comercializate pot fi de asemenea idei extraordinare de cadouri pentru persoanele iubite. Produsele sunt livrate in cutii de carton lucioase. Produsele comandate pot fi livrate oriunde (acasa, la birou, etc), produsele sunt pregatite special pentru transport si livrare in cutii de carton care nu dezvaluie identitatea produselor comandate.

- Codul cuponului cu discount de 30% se va introduce pe pagina cu informatii despre livrare, la rubrica "Comentariu" sau se va comunica telefonic operatorului care va confirma comanda.

- Cuponul de discount este valabil pana la 31 Decembrie 2011

- Valoarea acestui cupon de discount este unică şi nu se poate cumula cu valoarea altor cupoane de discount oferite de magazinul online Women-World.ro, pentru a obţine o reducere mai mare.

- Produsele din categoria "CADOU" sunt primite gratuit de catre orice client care indeplineste urmatoarele conditii: comanda minima 50 RON; un client isi poate alege un singur produs din categoria "cadou" pentru fiecare comanda; produsele se acorda in limita stocului disponibil.


Resurse Web : www.SellADeal.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories