Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Dorifel, viermele criptat, ataca


Autorul: Costin Pecingina
Subiect: G Data
Adaugat la : August 20, 2012   Vizualizari : 521
Rate Autor : Curent : 2.65 /5
Rate Articol : Curent : 2.21 /5Programul malware numit Dorifel, care cripteaza fisiere Word si Excel pe computerele infectate, circula pe Internet. Viermele aparut pentru prima data in Olanda este acum raspandit si in Germania, USA, Danemarca si Filipine. Se estimeaza ca a infectat mii de computere in toata lumea si exista riscul ca acesta sa se raspandeasca si in alte tari din Europa, printre care si Romania. Dorifel a fost initial introdus in computere prin atasamente de email infectate. Botnetul Tatanga, folosit de infractori si pentru a sustrage date bancare, este cel mai probabil responsabil de trimiterea acestor emailuri. In consecinta, atacatorilor le este la indemana sa foloseasca Dorifel pentru a penetra si a sustrage informatii ale utilizatorilor de pe conturi de online banking. Clientii G Data nu au niciun motiv sa se teama pentru siguranta datelor personale deoarece sunt deja protejati impotriva Dorifel, datorita eficientei tehnologiilor de securitate "Made in Germany".
"Multumita tehnologiilor proactive si a metodei eficiente de scanare, DoubleScan, integrate in solutiile noastre de securitate, clientii nostri sunt protejati de la bun inceput impotriva acestei amenintari," explica Ralf Benzmuller, sef al G Data Security Labs.
Ponturi de protectie impotriva Dorifel oferite de G Data:
Utilizatorii ar trebui sa foloseasca o solutie cuprinzatoare de securitate care monitorizeaza per-manent traficul http. Aceasta ar trebui sa asigure computerelor protectie eficienta impotriva programelor de descarcari automate efectuate fara consimtamantul sau chiar fara stirea utilizatorului (Drive-by Downloads). Este recomandat si un filtru anti-spam care sa opreasca emailurile nedorite.
Sistemele de operare instalate, browserele si solutiile de securitate ar trebui sa fie mentinute cu updateuri la zi, pentru a acoperi in cel mai scurt timp bresele de securitate existente.
Emailurile primite de la expeditori necunoscuti ar trebui sterse fara a fi deschise. Atasamentele, precum carduri de felicitari online sau videoclipuri, nu ar trebui deschise, iar link-urile incluse in emailuri nu ar trebui accesate.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories