Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


EDUKAS Targ Educational pentru Copii si Adulti


Autorul: Ciotina Mihaela
Subiect: H&H Consulting / Aditus Vero
Adaugat la : May 20, 2011   Vizualizari : 1507
Rate Autor : Curent : 2.54 /5
Rate Articol : Curent : 2.47 /5EDUKAS 2011 - Targ educational pentru copii si adulti
http://targeducationaledukas.wordpress.com

In perioada 26-28 mai 2011 are loc a doua editie a Targului Educational (denumit EDUKAS incepand cu acest an) la Biblioteca Astra Sibiu.

Programul celor trei zile este: joi - 26 mai si vineri - 27 mai, intre orele 10:00 - 19:00; si sambata - 28 mai, intre orele 10:00 - 14:00. Agenda detaliata a evenimentului va putea fi consultata pe http://targeducationaledukas.wordpress.com/about/program/, incepand cu 24 mai 2011.

EDUKAS se adreseaza copiilor si adultilor, punandu-le la dispozitie informatii despre posibilitatile de invatare formala, nonformala si informala specifice fiecarei varste in parte.

Evenimentul promoveaza educatia continua, pe parcusul intregii vieti si, in acelasi timp, educatia completa, pluridisciplinara atat pentru dezvoltarea profesionala, cat si pentru cea personala.

Avand drept motto "Suntem capodopera existentei noastre. Fiecare este un Michelangelo al propriei vieti si acel David pe care il sculptam suntem noi insine" - Joe Vitale, EDUKAS 2011 incurajeaza atitudinea proactiva fata de propria educatie si dezvoltare, transmitand si sustinand crezul in capacitatea fiecaruia dintre noi de a-si atinge potentialul maxim.

Copii si parintii vor putea participa la prezentari ale ofertelor educationale, ale programelor scolare, la lectii demonstrative, jocuri educative, lectura de poveste si poezie sustinute de institutii de invatamant - de la gradinite pana la universitati (inclusiv after school-uri, scoli profesionale si tehnice), dar si de institutii extrascolare ce furnizeaza programe/cursuri facultative (cluburi, muzee, teatru samd). Mai mult, pe parcursul celor trei zile vor fi organizate numeroase concursuri si tombole pentru cei mici. Gradinitele, scolile si liceele sunt invitate sa participe ca vizitatori si in grupuri de copii/elevi organizate si supravegheate de cadrele didactice.

Adultii sunt asteptati sa participe la prezentari, ateliere, demonstratii sustinute de centre de formare, institutii de cultura si arta, cluburi de profil (ex. sport, dans) si nu numai.

Activitatile din cadrul evenimentului vor avea loc pentru copii la Parter si Ludoteca, iar cele pentru adulti la Etajul V si Sala de Consiliu (Etaj I).

EDUKAS 2011 este organizat de H&H CONSULTING - Organizator Principal (http://www.hhconsulting.ro/) si ADITUS VERO Coorganizator (http://www.aditusvero.ro/), cu sprijinul Bibliotecii Judetene Astra Sibiu si a Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu.

Evenimentul este promovat de catre urmatorii parteneri: Kiss FM, Zile si Nopti, Tribuna, Rondul de Sibiu/De Toate Pentru Toti, Sibiu 100%, Profil Cultural, Honterus.

Tombolele si concursurile au ca premii bilete de intrare la muzee si cadouri din partea Muzeului Brukenthal, Muzeului Astra Sibiu si KOH-I-NOOR - cel mai mare producator de produse scolare si birou, instrumente de scris si desenat din Europa Centrala si de Est.

Pentru mai multe informatii accesati linkul http://targeducationaledukas.wordpress.com/ sau apelati la numarul de telefon: 0730 105 535.

Pe facebook gasiti profilul EDUKAS Targ Educational la adresa: http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100002441881216
Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories