Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


EHRLE pionier in dezvoltarea de tehnologii de spalare auto cu microparticule


Autorul: Ehrle Romania Ehrle Romania
Subiect: Ehrle Romania
Adaugat la : February 21, 2012   Vizualizari : 616
Rate Autor : Curent : 2.76 /5
Rate Articol : Curent : 2.17 /5Compania EHRLE cu 50 de ani de experienţă şi tradiţie in domeniul echipamentelor de spalare cu inalta presiune, continuă să investească in dezvoltare pentru imbunătăţirea proceselor de producţie in domeniul spalatoriilor auto self-service, cu fisa sau fara atingere.

Facilitatile de productie EHRLE sunt situate in Germania in Illertissen, Bavaria.

Echipamentele nostre se disting mai presus de toate prin manopera exemplară şi parametrii tehnici de cel mai inalt nivel, atribute ce se traduc direct in funcţionalitate şi fiabilitate.

Compania EHRLE ca pionier in dezvoltarea tehnologiei de curatare fara atingere bazate pe microparticule, tehnologie brevetata la nivel mondial, a fost apreciata de mai mult de 5000 de companii care au ales să folosească aceste echipamente. Punerea in aplicare de proiecte inovatoare au influentat in mod decisiv la atingerea succesul de care se bucura EHRLE la nivel european, care a fost confirmat si de numeroase premii şi certificari in domeniul calitatii.

Tehnologia de spalare EHRLE fara atingere se bazează pe aşa-numitele microparticule: POWER MICRO-PEARL POWDER .

POWER MICRO-PEARL POWDER (PMPP) este o formula inovatoare, creata de inginerii specialisti din echipa EHRLE, cu particule active, care sporesc eficienţa de curăţare, chiar şi in cazul petelor deosebit de rezistente. Tehnologia PMPP nu afecteaza in nici un fel vopseaua auto si nici ornamentele cromate ale automobilelor. Eficacitatea şi calitatea de curăţare a fost confirmată si de Asociaţia Producătorilor de Automobile din Germania prin certificatul VDA.

Cu componente de inaltă calitate, bazat pe o tehnologie unică dezvoltată si patentata la nivel mondial de EHRLE, detergentul solid POWER MICRO-PEARL POWDER este mai usor, are un volum mult mai mare decāt orice alt detergent solid (pulbere) convenţional. Sistemul de dozare al detergentului solid utilizat in spalatoriile auto self service fara atingere EHRLE garanteaza utilizarea unei doze exacte pentru realizarea unui process de spalare la cel mai inalt nivel de calitate.

Rezultatul procesului de spalare prin tehnologia EHRLE cu POWER MICRO-PEARL POWDER este un vehicul perfect curat şi protejat de efectele negative ale poluării mediului.

Prospeţime de fructe tropicale. Detergentul cu POWER MICRO-PEARL POWDER beneficiaza acum de un nou parfum revigorant cu tente proaspete de fructe tropicale, ceea ce face ca experienta clientului din orice spalatorie self service fara atingere EHRLE sa fie şi mai atractivă.

EHRLE Romania

Str. Ion Brezoianu 47-49, sector 1, Bucuresti
Tel: +40 733 44 55 66
Fax: +40 318 17 42 52
E-mail: info@ehrle.ro
www.ehrle.ro


Resurse Web : www.ehrle.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories