Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Esti in industria de Beauty? Participa la targul DIVA FAIR Autumn Edition!


Autorul: Savu Alina
Subiect: S.C WebConnect S.R.L
Adaugat la : October 10, 2012   Vizualizari : 459
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.19 /5Unde si cand se desfasoara acest eveniment?
Prima editie a tagului online DIVA FAIR Autumn Edition se va desfasura la parterul mall-ului online cu 5 etaje Shops-And-The-City.ro, in perioada 17 Octombrie- 31 Octombrie 2012.

Cine sunt organizatorii?
Evenimentul este organizat de catre DivaHair.ro si StyleAndTheCity.ro, doua site-uri de referinta pentru femei. Nu suntem la prima experienta de acest fel, DIVA FAIR Autumn Edition face parte dintr-o serie de Targuri si Expozitii Online organizate in acest an la parterul mall-ului online Shops-And-The-City.ro.

Cine sunt vizitatorii?
Publicul tinta al acestui targ sunt doamnele si domnisoarele care doresc sa fie la curent cu noutatile si tendintele sezonului toamna-iarna 2012, din domeniul Beauty. Targul DIVA FAIR este dedicat tuturor femeilor interesate sa arate impecabil printr-o simpla vizita online la un targ de specialitate!

Cine expune?
La targ pot participa ca si expozanti toate firmele ale caror produse se adreseaza doamnelor si domnisoarelor care folosesc produse si servicii de infrumusetare, producatori sau importatori de produse cosmetice sau aparatura necesara intretinerii frumusetii, saloane de infrumusetare, make up artisti si hairstilisti care doresc sa fie cunoscuti si in mediul online, sau care doresc sa isi prezinte noi servicii sau oferte de ultima ora.

De ce sa fii expozant la DIVA FAIR?
Toti expozantii la targ vor beneficia de promovare online a produselor si serviciilor expozantilor, astfel incat va creste vizibilitatea brandului in mediul online. Se asteapta o afluenta mare de vizitatori in perioada de desfasurare a evenimentului, asa ca expozantii vor avea sansa de a-si mari volumul de vanzari. La costuri mici, te bucuri de o expunere online mare!

In plus expozantii pot profita si de oferta speciala de promovare si marketing online pe site-urile DivaHair.ro si StyleAndTheCity.ro.
Astfel, participarea la acest targ poate fi extrem de atractiva si economica pentru expozanti!

Cum si cand te inscrii?
Pentru detalii si informatii suplimentare, precum si pentru inscrierile la targ, va rugam sa contactati persoanele: Alina Savu, telefon 0723-623219, email office@web-connect.ro si
Mihaela Baicu, telefon 0722-663366, email sales@web-connect.ro.

Despre DIVA HAIR
DivaHair.ro iti aduce cele mai noi tendinte din moda, hair style si make-up, lifestyle si sanatate, dar si altele! Un site dedicat femeilor ce isi doresc sa straluceasca ca o diva in fiecare zi!

Despre STYLE AND THE CITY
StyleAndTheCity.ro, totul despre moda si frumusete! Un site dedicat tuturor femeilor ce vor sa fie mereu la curent cu tendintele in materie de imbracaminte, incaltaminte, tunsori, coafuri, machiaj si multe altele.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories